Vi finder de bedste rejsetilbud

3 uger på Koh Lanta for kun 6.702,-


3 uger på Koh Lanta for kun 6.702,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med pool!

Koh Lanta er et uspoleret ferieparadis med dejlige strande og azurblåt badevand.  Oplev det smukke koralrev og nyd den betagende natur, hvor du kan vandre igennem tropiske skove og se smukke vandfald. Nyd øens mange gode restauranter og det rolige tempo. Koh Lanta er et godt valg, hvis du ønsker en afslappende ferie i smukke omgivelser.

SE det fantastiske TILBUD til Koh Lanta HER:
København
Fra_Aalborg
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 29. okt – 20. nov 23 (21 nætter)
HOTEL2.170,-
FLY4.532,-
I ALT6.702,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Hotellet koster 4.340,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 2.170,- per person. Bemærk også, at flyet lander i Thailand den 30. oktober.

 

Aalborg: 25. okt – 16. nov 23 (21 nætter)
HOTEL2.633,-
FLY5.715,-
I ALT8.348,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Hotellet koster 5.266,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket er 2.633,- per person. Bemærk også, at flyet lander i Thailand den 26. oktober.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Lanta Sport, der modtager gode anmeldelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på pæne værelser og pool med poolbar!

SE MERE HER
KøbenhavnFra_Aalborg

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På momondo har vi fundet billige billetter fra København og Billund til Phuket i oktober og november måned.

 

FRA København: 29. okt – 20. nov 2023

 

FRA Aalborg: 25. okt – 16. nov 2023

 


FORSIKRING

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TRANSPORT

 

Transport er meget billigt i Thailand og på Phuket er der et godt lokalt transportsystem, der bl.a. omfatter busser, taxaer og færger. Hotellet tilbyder lufthavnstransport. Kontakt hotellet direkte herom. Bestil evt. selv transport på amazinglanta.com.


VACCINATION

Det er en god ide at blive vaccineret når turen går til Thailand. I den forbindelse kan vi anbefale sikkervaccination.dk, der meget brugervenligt guider dig igennem til de anbefalede vaccinationer og ledige tider på nærmeste apotek.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365