Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage på Mallorca for kun 938,-


5 dage på Mallorca for kun 938,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet lejlighedshotel med pool og beliggenhed lige ved stranden!

Forkæl dig selv med en ferie til Mallorca. Her er der noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. Øen er et af Europas mest populære rejsemål, og her venter kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter og skøn mad.

se det gode tilbud her:
København
Billund
Husk at lade søgningen på flyet blive helt færdig! Vælg Laveste Pris på Trivago.  Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

PRISoversigt

 

København: 1. – 5. maj 2023
HOTEL494,-
FLY444,-
I ALT938,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 988,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 494,- per person.

 

billund: 19. – 23. jun 2023 
HOTEL766,-
FLY771,-
I ALT1.537,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.532,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 766,- per person.

 


Hotel

Apartamentos Playa Moreia ligger nær ​​Cala Moreia Strand og har swimmingpools, snackbar samt buffetrestaurant med show-køkken og aircondition. Ferielejlighederne har egen balkon samt veludstyret tekøkken.

Samtlige lejligheder på Playa Moreia blev renoveret i januar 2016 og har tv, ventilator, tekøkken med mikroovn, kogeplader, elkedel og brødrister samt eget badeværelse med hårtørrer.

Hotellet byder på underholdning, legeplads og spillelokale. I den døgnåbne reception kan du leje cykler og biler samt bestille lufthavnstransport og udflugter. Der tilbydes desuden gratis parkering på selve ejendommen.

Der ligger et bredt udvalg af restauranter, barer og butikker i centrum af Sa Coma blot 500 m derfra. Cala Millor ligger blot 3 km derfra, og de smukke Drach-grotter ligger 15 minutters kørsel fra ejendommen.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Mallorca:

Fra København: 1. – 5. maj 2023

 

FRA billund: 19. – 23. jun 2023

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Billeje er billigt på Mallorca. Det kan bestilles her:

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Mallorca. Se dem igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365