Vi finder de bedste rejsetilbud

12 dage på Kreta for kun 4.678,-


12 dage på Kreta for kun 4.678,- inkl. fly, lejebil og suite på lækkert 4-stjernet hotel med pool og god beliggenhed!

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

Se tilbuddet vi har fundet her:
Fra_BillundFra København
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Rejser hos eliza was here inkluderer fly, hotel og lejebil. Der er mange rejser at vælge imellem. Se hele udbuddet igennem her:


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 6. – 17. maj 23 (11 nætter)
Pris4.678,-

 

København: 6. – 17. maj 23 (11 nætter)
Pris5.173,-


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Diamond Village, der modtager fremragende bedømmelser af de tidligere gæster.

Her kan man nyde stemningsfulde torvs tavernaer og hyggelige restauranter i den gamle del af Hersonissos.  Efter du har parkeret din bil, kan du straks lægge mærke til den smukke have. Det er tydeligt, at der er lagt stor vægt på dette sted. Omgivelserne er smukke, og beliggenheden er enestående. Den dejlige ejer byder hjerteligt velkommen.

Indretningen er attraktiv, og suiten er mere end komfortabel. Går du gennem haven til restauranten Diamond Village, vil du bemærke, at der også er en større swimmingpool, hvor man kan solbade. Restauranten har flere steder, hvor man kan få en drink eller et måltid.

God mad og drikke er selvfølgelig meget vigtigt på din hårdt optjente ferie. På hotellet serveres der en velsmagende og varieret buffet i restauranten hver dag. Men det er også muligt at spise a la carte i den nye restaurant der åbnede d. 15. juli 2022. Fra den hyggelig poolbar, kan I bestille jeres yndlingsdrink og nyde en ferie, som I aldrig vil glemme.

Se mere her:
Fra_BillundFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På eliza was here har vi fundet meget gode tilbud fra Billund og København til Kreta i maj måned.

 

Fra billund: 6. – 17. maj 2023

 

Fra København: 6. – 17. maj 2023

Indtryk


TRANSPORT

 

Lejebil medfølger hos eliza was here.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Kreta. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365