Vi finder de bedste rejsetilbud

6 dage ved Saturnia for kun 1.467,-


6 dage ved Saturnia for kun 1.467,- per person inkl. fly og hotel med skøn beliggenhed i Toscana!

Kun nogle få timers kørsel nord for Rom i de romantiske bakker i Toscana, kan du bade i de mest idylliske varme kilder i Italien.
Kilderne hedder Terme di Saturnia og er et naturparadis med 37 grader varmt vand året rundt. Kilderne udspringer af et vulkansk krater, der hvor kurbadet har dets svømmebassin og løber herefter 500 meter som en naturlig bæk ad en efterhånden silkeblød klippebund. Flere steder kan du sidde og mærke det varme vand risle ned ad ryggen. En skøn oplevelse!
I byen Saturnia er du tæt på både historiske rigdomme og idylliske byer. Det er også oplagt at kombinere turen til Saturnia med et besøg i Italiens smukke hovedstad Rom.

SE det gode tilbud HER:
Billund 
København

TRANSPORT

 

Det er oplagt at leje en bil og køre til Saturnia. Rejser du fra Billund, så flyver du til Pisa, hvorfra der er få timers kørsel til hotellet i en lejebil. Rejser du fra København, så flyver du til Rom, hvorfra der ligeledes er få timers kørsel.

BESTIL HER:
Fra BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

FRA billund: 12. – 17. mar 2023
HOTEL1.116,-
FLY351,-
I ALT1.467,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.232,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.116,- per person.

 

FRA København: 2. – 7. feb 2023
HOTEL1.116,-
FLY381,-
I ALT1.497,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.232,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.116,- per person.

 


Hotel

 

Guest House il Borgo di Sempronio tilbyder rummelige lejligheder i forskellige bygninger i middelalderlandsbyen Semproniano, 1 times kørsel fra Grosseto. Samtlige ferieboliger er indrettede i rustik toscansk stil.

Værelserne og lejlighederne på il Borgo Di Sempronio har terracotta-gulv, smedejernssenge og fritliggende træbjælker i loftet. Lejlighederne har desuden fuldt udstyret køkken.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

FRA billund: 22. – 27. jan 2023

 

FRA københavn: 2. – 7. feb 2023

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Rom: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365