Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Madeira for kun 3.865,-


8 dage på Madeira for kun 3.865,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med morgenmad, smuk udsigt over Atlanterhavet og 5 indendørs og udendørs swimmingpools!

Madeira er kendt som den blomstrende ø med ubeskrivelig smuk natur. Øen er frodig med subtropisk beplantning, grønne bjerge, dybe dale og naturskabte swimmingpools. Den smukke natur er perfekt i kombination med de kunstigt anlagte strande, som I finder flere steder på øen. Madeira tilbyder også charmerende byer med dejlige restauranter og gode muligheder for shopping.

 

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

🌍 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 24. – 31. jan 23 (7 nætter)
v/2 personer3.865,-

 


Hotel

Rocamar Lido Resort består af de 3 hoteller Rocamar, Royal Orchid og Cais da Oliveria og har en fantastisk beliggenhed på en klippe i Caniço. Her kan du nyde en betagende udsigt over Atlanterhavet. Hotellet ligger også i gåafstand fra det maleriske centrum.
I disse smukke omgivelser bliver de lækre retter, der serveres i restauranten, endnu mere lækre. De fleste af hotelværelserne har havudsigt, og resten har udsigt over det smukke interiør. Fælles for værelserne er deres funktionelle, moderne design. Resortet har en indendørs og udendørs pool, så du kan altid tage en dukkert! Solterrassen er fordelt over forskellige lag af den klippe, som komplekset ligger på. Her kan du finde din egen plads og slappe helt af.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Sunweb har vi fundet et godt tilbud fra København til Madeira i januar.

FRA KØBENHAVN: 24. – 31. jan 23

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Madeira: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Sunweb.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365