Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Mallorca for kun 1.461,-


8 dage på Mallorca for kun 1.461,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med pool og beliggenhed lige ved stranden!

Forkæl dig selv med en ferie til Mallorca. Her er der noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. Øen er et af Europas mest populære rejsemål, og her venter kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter og skøn mad.

se det gode tilbud her:
Billund
København
Husk at lade søgningen på flyet blive helt færdig! Vælg Laveste Pris på Trivago.  Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

PRISoversigt

 

billund: 12. – 19. apr 2023
HOTEL1.126,-
FLY335,-
I ALT1.461,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.252,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.126,- per person.

 

København: 10. – 17. apr 2023
HOTEL1.126,-
FLY418,-
I ALT1.544,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.252,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.126,- per person.

 


Hotel

Det familievenlige 4-stjernede Hipotels Mediterraneo Club tilbyder flot udendørs swimmingpool og ligger kun 2 minutters gang fra Sa Coma-stranden. Der tilbydes fuldt udstyrede lejligheder, buffetrestaurant, havudsigt og en række sportsfaciliteter.

Samtlige lejligheder på Hipotels Mediterraneo Club har parketgulv, aircondition og møbleret balkon med udsigt over swimmingpoolen eller havet. Samtlige lejligheder har rummelig opholds-/spisestue samt køkken med komfur, mikroovn og køleskab. Gæsterne kan nyde levende underholdning og musik på Hipotels Club Mediterraneo. Der er også miniklubber for børn, der er designet til forskellige aldersgrupper. Der er 2 buffetrestauranter samt en café med terrasse ved swimmingpoolen.

Hipotels Mediterraneo Club har også squash- og tennisbaner samt et fitnesscenter. Hotellet udlejer cykler, og der er også biludlejning og valutaveksling.
Palma de Mallorca Lufthavn ligger lidt over 1 times kørsel derfra.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Mallorca:

FRA billund: 12. – 19. apr 2023

 

FRA København: 10. – 17. apr 2023

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Billeje er billigt på Mallorca. Det kan bestilles her:

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Mallorca. Se dem igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365