Vi finder de bedste rejsetilbud

27 dage i Australien for kun 15.164,-


27 dage i Australien for kun 15.164,- per person inkl. fly og godt 3.5-stjernet hotel!

Besøg landet Don Under og oplev Australiens storslåede naturoplevelser, dyreliv, storbyer, fremragende strande og spændende kultur!
Denne rejse tager udgangspunkt i Sydney, der er en af verdens smukkeste storbyer. Byen ligger smukt ud til Stillehavet med en skærgård af småøer og klippeskær. Sydney tilbyder noget for enhver smag. Her finder du bl.a. det verdensberømte Operahus, stranden Bondi Beach, nationalparken Blue Mountains, og masser af spændende butikker og trendy caféer.

Det er også oplagt at leje en bil eller autocamper og tage op langs kysten mod Queensland eller sydpå mod Melbourne. Uanset hvilken vej du vælger, står oplevelserne i Australien i kø!

SE fly og hotel HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 7. mar – 4. apr 2023
HOTEL7.123,-
FLY8.041,-
I ALT15.164,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 14.245,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 7.123,- per person. På grund af flytiderne har vi taget udgangspunkt i et hotelophold fra 9. marts – 4. april.


Hotel

 

Det 3,5-stjernede Hotel Garden Lodge Sydney ligger blot 7 km fra Sydneys centrum og har gratis højhastigheds-wi-fi og gratis parkering. Værelserne har alle balkon og 40″ LED-tv. Hotellet ligger 15 minutters togtur fra Sydney Olympic Park.

Garden Lodge ligger 2 minutters gang fra Taverners Hill Station, hvorfra der er direkte adgang til Sydney Fish Market og Star Casino. Summer Hill Station ligger 10 minutters gang derfra.

Gæsterne har adgang til en hyggelig læselounge, et fælles spiseområde med ovn og mikroovn og fællesvaskeri. Der er desuden dvd-afspillere og bagageopbevaring. Personalet i udflugtsskranken kan arrangere ture til Blue Mountains og billeje. Der er gratis parkering for biler på stedet.

Samtlige værelser på Garden Lodge Sydney har værdiboks med plads til bærbar computer, køleskab samt te- og kaffefaciliteter. Værelserne har desuden alle eget badeværelse.

Se mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra  København til Sydney.

 

FRA KØBENHAVN: 7. mar – 4. apr 2023


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Sydney: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365