Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger på Zakynthos med all inclusive for kun 5.399,-


2 uger på Zakynthos med all inclusive for kun 5.399,- per person inkl. fly og super lækkert 4-stjernet hotel med pool, masser af vandrutsjebaner og god beliggenhed tæt på stranden!

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

Se tilbuddet til Zakynthos her:
Fra_BillundFra KøbenhavnFra_Aalborg
Bemærk: Bravo Tours viser den samlede pris for to personer. Billigste pris fra København og Aalborg er 9.099,- per person.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 1. – 15. maj 2023 (14 nætter)
Pris5.399,-

8. maj koster kun lidt mere mens de resterende datoer er i samme prisleje som fra København og Aalborg.

 

København: 12. – 26. jun 2023 (14 nætter)
Pris9.099,-

Der er flere alternative dage til næsten samme pris: F.eks. 15.5, 22.5, 29.5, 5.6 samt august – oktober.

 

Aalborg: 12. – 26. jun 2023 (14 nætter)
Pris9.099,-

Der er flere alternative dage til næsten samme pris: F.eks. 15.5, 22.5, 29.5, 5.6 samt august – oktober.


Hotel

Lejligheder med All Inclusive og vandsjov tæt på strand

Det dejlige, familievenlige Caretta Paradise Hotel er det perfekte valg for alle aldre! Her bor du to kilometer uden for den populære ferieby, Tsilivi, der bl.a. er kendt for sine fantastiske strande. Du får et vanvittigt poolområde med både børnepool og splashpark med intet mindre end fire vandrutsjebaner. Hvis ikke det er nok, kan du også tilkøbe et værelse med swim-up adgang til poolen. Bedre bliver det ikke!

På Caretta Paradise Hotel er der aktiviteter og faciliteter for alle aldre. De mindste vil nyde livet i splashparken og ved de mange rutsjebaner, ligesom de også kan lege på den lille legeplads. Til de voksne er der også et mindre spaområde, motionsrum (mod tidsbestilling), samt sportsaktiviteter som bordtennis. Minimums-højde for benyttelse af rutsjebanerne er 1,20 cm.

Du nyder ferien med All Inclusive, så du kan slappe af fra første sekund. Her finder du i hotellets hovedrestaurant en alsidig buffet både morgen, middag og aften. Hotellet har sin egen, dejlige restaurant, der serverer både morgen-, middags-, og aftensmad. Hotellet har desuden en All Inclusive-bar med kolde forfriskninger og en snackbar, hvor du kan få stillet den lette sult.

Tæt på hotellet ligger den lille strand Amboula Beach, som du let når på en kort gåtur. Amboula er ikke så besøgt som mange af de andre strande på Zakynthos, men her er stadig mulighed for at leje solsenge og parasoller.

Har du brug for en strand, hvor der sker lidt mere, så ligger den berømte Tsilivi Beach kun 2,5 km væk. Her kan du vælge at slå dig ned i det lidt mere rolige område i udkanten af stranden, eller du kan bevæge dig længere ind på stranden, hvor du finder flere livlige barer og taverner og masser af mennesker.

Sådan bor du
På Caretta Paradise Hotel bor du i lyse og rummelige to-værelses lejligheder med egen balkon. Alle lejligheder er indrettet med aircondition, eget toilet/bad, tv, køleskab, el-kedel, WIFI (mod gebyr) og safebox (mod gebyr). Der er ikke køkken i lejlighederne udover de nævnte faciliteter.

Vælg mellem 2-værelseslejligheder med eller uden swim-up pool. Det er også muligt at tilvælge skrå eller fuld havudsigt.

Vær opmærksom på, at hvis der solsengene ved lejlighederne, er de forbeholdt de gæster, der bor i swim-up værelser. Bor du på første sal, skal du i stedet benytte solsenge ved den store, fælles pool eller området ved vandrutsjebanerne.

Alle to-værelseslejligheder har plads til op til fire voksne.

Se mere her:
Fra_BillundKøbenhavnFra_Aalborg

Hotelindtryk


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet et godt tilbud fra Billund til Zakynthos med all inclusive. København og Aalborg er noget dyrere, så der kan man overveje at tage turen til Billund.

 

FRA Billund: 1. – 15. maj 2023

 

FRA København: 12. – 26. jun 2023

 

FRA Aalborg: 12. – 26. jun 2023

TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen på Bravo Tours.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365