Vi finder de bedste rejsetilbud

13 dage Mallorca og cruise for kun 2.281,-


13 dage Mallorca og cruise for kun 2.281,- per person ved 2 voksne og 2 børn inkl. fly, 3 nætter på 4-stjernet hotel og 9 nætters cruise i Spanien og Portugal!

Forkæl dig selv med en ferie til Mallorca. Her er der noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. Øen er et af Europas mest populære rejsemål, og her venter kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter og skøn mad.

Cruiset sejler fra og til Mallorca med AIDAstella den 27. januar til den 5. februar. Ruten byder på 5 stop i Cadiz, Spanien, Lissabon, Portugal og Cartagena, Valencia og Barcelona i Spanien.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
FlyHotelCruise
Bemærk: Vi har taget udgangspunkt i en rejse med direkte fly fra Hamborg. Alternativt kan der flyves fra København eller Billund med 1 stop.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Hamborg: 24. jan – 5. feb 23 (12 NÆTTER)
FLY320,-
CRUISE1.674,-
HOTEL287,-
I ALT2.281,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet på Mallorca er 1.147,- for 2 voksne og 2 børn, hvilket svarer til 287,- per person.

Hjemmesiden, hvor cruiset kan bestilles er på tysk. Vi foreslår, at man enten benytter sig af google translate eller ser vejledningen nedenfor. Prisen er 225,- euro per person, hvilket er ca. 1.674,- kroner. All inclusive kan tilvælges for 1.034,. per person.

 


CRUISE

Vi har taget udgangspunkt i et 10 dages cruise fra/til Mallorca fra den 27. januar til den 5. februar på skibet AIDAstella, der blev søsat i 2013. Skibet er 253 m langt og vejer 71.000 tons.

Prisen er for en indvendig kahyt, men der er mulighed for at opgradere til en udvendig kahyt (+375,- per person), balkon (+930,- per person) eller suite (6.250,- per person).

Helpension (Samtlige måltider samt drikkevarer ved måltiderne i buffetrestauranten) indgår. All inclusive kan tilkøbes for 1.034,- per person.

SE MERE HER

Hjemmesiden er på tysk. Vi foreslår, at man enten benytter sig af google translate eller ser vejledningen nedenfor.

  1. Vælg antal personer, pakke og kahyttype.

 

2. Klik på videre.

 

3. Vælg evt. kahytnummer og klik videre. (Er det en X kahyt, så er det en garanteret kahyttype, men hvor man ikke selv kan vælge kahytnummeret).

 

4. Udfyld informationer på de rejsende og tilvælg evt. forsikring. Klik derefter på oversigt og betal, hvis de indtastede informationer er korrekte.


Hotel på mallorca

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Hipotels Dunas Cala Millor, der modtager meget gode anmeldelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på pæne værelser og god beliggenhed.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Vi har på vores flysøgningsmaskine fundet billige billetter fra Hamborg til Mallorca.

Hamborg: 24. jan – 5. feb 2023

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Mallorca: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365