Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger på Kreta med all inclusive for kun 4.699,-


2 uger på Kreta med all inclusive for kun 4.699,- per person inkl. fly og super lækkert 4-stjernet hotel med pool og god beliggenhed tæt på stranden!

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

Se tilbuddet til Kreta her:
Fra_BillundFra København
Bemærk: Bravo Tours viser den samlede pris for to personer. Billigste pris fra København er 7.999,- per person.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 14. – 28. apr 2023 (14 nætter)
Pris4.699,-

 

København: 28. apr – 12. maj 2023 (14 nætter)
Pris7.999,-

 


Hotel

Populært og familievenligt lejlighedshotel med rigtig god service!

Tæt ved den smukke strand i Agii Apostoli ligger Sirios Village. Et ualmindelig dejligt og frodigt område med en skøn og afslappet Middelhavsstemning. Her finder du et af vores absolut mest populære hoteller – ikke blot på Kreta, men i hele vores hotelprogram.

Sirios Village er med andre ord fuldstændigt ideelt til en sol- og badeferie for hele familien. Hotellet og dets meget servicemindede personale skaber de perfekte rammer for alle aldre. Der er masser af faciliteter og aktiviteter for både børn og voksne. Her er fx underholdning om aftenen – lige fra Elvis- til børneshows, en skøn legeplads og et godt wellnessprogram. Der er også forskellige aktiviteter, hvor man bl.a. kan bage sin egen pizza. I haven er der også en dejlig legeplads, ligesom der er god plads til sjov og leg.

Nyd ferien ved det vidunderlige poolområde, der indbyder til masser af sjov. Her er der både mulighed for aktiviteter og ren afslapning. Der er også en stor børnepool med børnefaciliteter, masser af solsenge og parasoller til fri afbenyttelse. Vil du hellere til stranden, er der blot 500 meter, hvor du kan muntre dig dagen lang.

I nyder ferien med All Inclusive, så du kun skal koncentrere dig om at nyde ferien. Her serverer de både internationale og lokale retter fx gyros, så man også får smag for de lokale retter. Det er både muligt at sidde inde og ude ved restauranten.

På Sirios Village kan du både bo i lejligheder, dobbeltværelser eller suiter med egen pool. Sidstnævnte giver muligheden for at nyde din helt egen, private pool i egen lille have. Det er da ferie!

Et virkelig populært hotel, der emmer af ægte græsk charme. Her er der virkelig plads og mulighed for at nyde en fantastisk familieferie uanset alder.

Se mere her:
Fra_BillundKøbenhavn

Hotelindtryk

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet et godt tilbud fra Billund og København til Kreta med all inclusive!

 

FRA Billund: 14. – 28. apr 2023

 

FRA København: 28. apr – 12. maj 2023

 


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen på Bravo Tours.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365