Vi finder de bedste rejsetilbud

12 dage i Japan for kun 6.528,-


12 dage i Tokyo for kun 6.528,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel!

Japans hovedstad er en enorm by, der dækker et areal på størrelse med Sjælland og Fyn. Tokyo er en by med overvældende proportioner og mulighederne er selvsagt uendelige.
Vil du opleve japansk kultur, så kan du f.eks. se sumobrydning, synge karaoke på karaokebar, fange øjeblikket i en sjov fotoautomat, spise sushi på Tokyo Fish Market, tage til robotshow eller besøge et traditionelt tempel.
Det er også oplagt at udforske omgivelserne uden for kæmpebyen. Tag f.eks. højhastighedstoget Shinkansen til den gamle hovedstad Kyoto – en tur på 500 km, som tilbagelægges på under to timer. Det er også muligt at tage på endagsudflugt fra Tokyo til det hellige bjerg Mount Fuji og undervejs beundre den enestående japanske natur.
Du kan også bade i en onsen! Onsen betyder en naturlig, varm kilde, og det er noget, som japanerne har brugt i århundreder. Fordi Japan er en vulkansk ø, er der tusindvis af varme kilder over hele landet.

 

SE det gode tilbud HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig!

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


 HENT VORES APP HER

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 31. maj – 12.  jun 2023
HOTEL1.797,-
FLY4.731,-
I ALT6.528,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.594,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.797,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Wakoshi Tobu Hotel, der ligger i Wako i udkanten af Tokyo. Hotellet modtager flotte anmeldelser, tilbyder pæne værelser med gratis wifi og ligger tæt på en togstation.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Tokyo:

FRA København: 31. maj – 12.  jun 2023


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Tokyo: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365