Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Gran Canaria for kun 1.999,-


1 uge på Gran Canaria for kun 1.999,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet voksenhotel (16+) med pool og skøn beliggenhed!

Gran Canaria er et af vores favoritrejsemål. Her finder I utrolige klitlandskaber, ødemarker skabt af vulkansk aktivitet, langstrakte strande flankeret af palmer og charmerende bjerglandsbyer.

Se tilbuddet vi har fundet her:
Fra_AalborgFra København
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Aalborg:  17. – 24. dec 22 (7 nætter)
Pris1.999,-

 

København:  16. – 23. dec 22 (7 nætter)
Pris3.499,-

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Lejligheder Lara, der altid været et af de mest eftertragtede lejlighedshoteller i Puerto Rico. Lejlighederne ligger på solsiden af Puerto Rico, og stedet er renoveret i 2017. Derfor fremstår det hele indbydende og moderne,

Når du bor på Lara, har du alt inden for rækkevidde. Du har kort afstand til både Europa Centret med fine restauranter, hyggelige barer og fristende butikker – og den skønne Amadores-strand, som ligger neden for en stejl vej kun 1,5 km fra hotellet. Fra alle lejlighederne er der en flot udsigt over den lækre solterrasse, og fra lejlighederne på 1. sal er der et smukt vue direkte over Atlanterhavet.

På hotellets herlige solterrasse er der en indbydende swimmingpool, der er opvarmet i vintermånederne, liggestole og parasoller – og så er her en helt særlig atmosfære, for hotellet er kun for voksne. Det betyder, at du er sikret en rolig ferie på et rigtig godt hotel.

På hotellet er der også en rigtig god restaurant, der også er renoveret. Stedet serverer fantastisk mad og er – udover poolområdet – et helt naturligt samlingspunkt på hotellet.

Lejligheder Lara fremstår kort sagt endnu bedre end nogensinde før! Glæd dig til at bo på et nyrenoveret hotel med en skøn beliggenhed, hvor kun personer over 16 år må tjekke ind.

Se mere her:
Fra_AalborgFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet meget gode tilbud fra Aalborg og København til Gran Canaria i december måned.

Fra Aalborg: 17. – 24. dec 22

 

Fra København: 16. – 23. dec 22

Indtryk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Bravo Tours.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Gran Canaria. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365