Vi finder de bedste rejsetilbud

Skiferie i Frankrig  3 nætter for kun 354,-


Skiferie i Frankrig 🇫🇷 3 nætter i La Joue du Loup for kun 354,- per person inkl. liftkort og hotel!

Le Massif du Dévoluy er et fremragende skiområde, der består af skidestinationerne Superdévoluy og La Joue du Loup. Det er velegnet til alle skiløbere og snowboardere uanset niveau og præferencer. Området ligger i den sydlige del, hvilket sikrer mange solskinsdage.

La Joue du Loup er en hyggelig landsby, beliggende ca 95 kilometer fra Grenoble, i Frankrig. Byen ligger i 1450 meters højde, og bebyggelsen i La Joue du Loup er lavere og mindre end i nabobyen. Den består fortrinsvist af skihytter, hvilket skaber en hyggelig atmosfære. Alle overnatningssteder ligger i gåafstand til skilifterne, så du næsten kan stå på ski til sin lejlighed eller sit hotel. De fine barer, caféer, restauranterne og biografen sørger for stemningsfulde aftener i La Joue du Loup. Især afterski-baren ’Gotcha!’ er virkeligt et must at opleve under ferien.

Se det gode tilbud her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Kør selv: 18. – 21. dec. 2022
v/4 personer354,-

 


Hotel

 

 

Hotel L’Ecrin des Neiges er et traditionelt hotel i La Joue du Loup. Den nærmeste piste ligger kun 100 meter væk, og der er nem adgang til skiliften til fods. Efter en god morgenmad er du pĂĄ vej i løbet af ingen tid!

Værelserne er indrettet varmt og hyggeligt i samme stil som resten af hotellet. Nedenunder er der en hyggelig hotelbar, hvor du kan nyde en velfortjent drink efter en aktiv dag på ski eller snowboard. Det er også hyggeligt at besøge det charmerende centrum, som ligger 250 meter fra hotellet.


Læs videre efter annoncen

Annonce


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 4 personer.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  VilkĂĄr

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365