Vi finder de bedste rejsetilbud

20 dage Miami, transatlantisk krydstogt og Barcelona for kun 11.836,-


20 dage Miami, transatlantisk krydstogt og Barcelona for kun 11.836,- per person inkl. fly, flot 3-stjernet hotel på Miami Beach, 12 nætters krydstogt på verdens 2. største krydstogtskib og flot 4-stjernet hotel i Barcelona!

Miami Beach ligger sydligt i Florida og og klimaet er skønt med sol og varme året rundt. En ferie i Miami byder på en farverig kombination af caribiske strande og palmekantede gader med spændende shoppingmuligheder. Nyd også byens mange gode restauranter og livlige natteliv. Kendisfaktoren i Miami Beach er høj, og mange amerikanske kendisser kommer hertil for at nyde solen og hinandens selskab.

Cruiset er med verdens 2. største krydstogsskib Symphony of the Seas fra 2018. Skibet er kun overgået marginalt af søsterskibet Wonder of the Seas fra 2022. Symphony of the Seas er et enormt og imponerende skib, der byder på et hav af muligheder for afslapning og underholdning!

Barcelona er en flot og meget farverig by. Nyd den smukke arkitektur og den festlige La Rambla. Er du kunstinteresseret kan du nyde det eminente Picasso Museum, mens den sportsinteresserede bør besøge FC Barcelonas hjemmebane Camp Nou. Nyd også ægte spansk tapas sammen med et godt glas vin, inden dagen måske slutter med et besøg på en af byens utallige barer eller diskoteker.

SE det gode tilbud HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund
Fly til Miami
Hotel Miami
13 dages Cruise
Hotel Barcelona
Fly fra Barcelona
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig samt at vælge “Vores laveste pris” på trivago, for at opnå den billigste pris på hotellet!

Vi har taget udgangspunkt i 2 voksne, men turen kan sagtens bestilles med færre eller flere personer.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 5. – 24. MAR 2023
Før cruise
FLY3.257,-
HOTEL2.052,-
Cruise
CRUISE5.523,-
Efter cruise
FLY287,-
HOTEL717,-
I ALT11.836,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet på Miami Beach er 4.104,- for 2 personer i et værelse, hvilket er 2.052,- per person.

Den samlede pris for cruiset er 7.926,- for 2 personer i en indvendig kahyt, hvilket er 3.963,- per person. Dertil kommer drikkepenge, som er 1.560,- per person.

Den samlede pris for hotellet i Barcelona er 1.434,- for 2 personer i et værelse, hvilket er 717,- per person.

 

BILLUND: 5. – 24. MAR 2023
Før cruise
FLY3.756,-
HOTEL2.052,-
Cruise
CRUISE5.523,-
Efter cruise
FLY319,-
HOTEL717,-
I ALT12.367,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet på Miami Beach er 4.104,- for 2 personer i et værelse, hvilket er 2.052,- per person.

Den samlede pris for cruiset er 7.926,- for 2 personer i en indvendig kahyt, hvilket er 3.963,- per person. Dertil kommer drikkepenge, som er 1.560,- per person.

Den samlede pris for hotellet i Barcelona er 1.434,- for 2 personer i et værelse, hvilket er 717,- per person.

 


Hotel Miami

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Townhouse Hotel, der modtager gode bedømmelser af de tidligere gæster og har en god beliggenhed tæt på stranden. Husk at vælge “Vores laveste pris” på trivago, for at opnå den billigste pris på hotellet!

se mere her

CRUISE

Vi har taget udgangspunkt i et 13 dages cruise fra Miami til Barcelona på verdens 2. største skib, Symphony of the Seas. Skibet er fra 2018  og er et imponerende stort og flot skib med masser af mulighed for underholdning. Skibets længde er 361 meter og det vejer 228.000 tons. Der er plads til 6.680 passagerer.

Prisen er for en indvendig kahyt, men der er mulighed for at opgradere til en udvendig kahyt, balkon eller suite.

SE MERE HER

Hjemmesiden er på tysk. Vi foreslår, at man enten benytter sig af google translate eller ser vejledningen nedenfor.

  1. Vælg antal personer, pakke og kahyttype.

 

2. Klik på videre.

 

3. Vælg evt. kahytnummer og klik videre. (Er det en X kahyt, så er det en garanteret kahyttype, men hvor man ikke selv kan vælge kahytnummeret).

 

4. Udfyld informationer på de rejsende og tilvælg evt. forsikring. Klik derefter på oversigt og betal, hvis de indtastede informationer er korrekte.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel Barcelona

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Hotel Ronda Lesseps, der modtager gode bedømmelser af de tidligere gæster og har en god beliggenhed. Husk at vælge “Vores laveste pris” på trivago, for at opnå den billigste pris på hotellet!

se mere her

FLY

 

På momondo har vi fundet billige fly fra København og Billund til Miami samt fra Barcelona til København og Billund.

københavn – miami: 5. mar 2023

 

Barcelona – københavn: 24. mar 2023

 

Billund – miami: 5. mar 2023

 

Barcelona – Billund: 24. mar 2023

 

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Miami og Barcelona: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Det er dyrt at parkere på Miami Beach, så det kan være en god ide at tage offentlig transport eller taxa. Ønsker du at komme rundt og bl.a se everglades, så kan det være en god ide at leje en bil. Den kan du finde her:

SE mere HER:

 

 


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365