Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Tyrkiet med all inclusive for kun 2.831,-


8 dage på Antalya-kysten ved Side for kun 2.831,- per person inkl. fly og 4-stjernet spa-hotel med all inclusive samt bådtur til den smukke ø Suluada!

På Antalyakysten i Tyrkiet ligger Side der er et af danskernes foretrukne rejsemål. Her får du dejligt strandliv med masser af sol og godt badevand og byene på kysten byder på et nærmest uendeligt udvalg af restauranter, kulturelle oplevelser, shoppingmuligheder og forlystelsesliv.

 

Se fly og hotel her
København
Fra_Billund 
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre forskelle på priser på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


1-DAGS TUR TIL Suluada Island

På Getyourguide kan du nemt og billigt bestille 1-dags ture fra Antalya til Suluada Island, der også kaldes Tyrkiets svar på Maldiverne. Her kan du nyde det smukke og klare lyseblå vand og måske være heldig at se havskildpadder. Øen kaldes med god grund for ‘Maldiverne i Tyrkiet’ 😍


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 1. – 8. maj 23
HOTEL907,-
TUR346,-
FLY1.578,-
I ALT2.831,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.813,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 907,- per person.

 

BILLUND: 1. – 8. maj 23
HOTEL907,-
TUR346,-
FLY1.694,-
I ALT2.947,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.813,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 907,- per person.

 

 


Hotel

 

Merve Sun Hotel & SPA ligger 2 km fra bymidten i Side. Der tilbydes gratis WiFi overalt på hotellet, der har sin egen strand og udendørs swimmingpool med vandrutschebane.

De rummelige værelser på Merve Sun Hotel & SPA har aircondition, satellit-tv samt opholdsområde. De har desuden balkon med udsigt over den omkringliggende egn.

Hotellets à la carte-restaurant serverer egnsretter i en traditionel atmosfære. Hotellets bar byder på forfriskende drinks.

Gæsterne kan slappe af ved de 2 terrasser ved swimmingpoolen, hvor der findes liggestole og parasoller. Til de yngste gæster findes en legeplads. Massagebehandlinger kan bestilles. Gæsterne tilbydes desuden gratis adgang til tyrkisk bad og sauna.

Der tilbydes gratis transport til sandstranden, der ligger 500 m fra hotellet. Der tilbydes desuden lufthavnstransport på Merve Sun Hotel, der ligger 53 km fra Antalya Lufthavn. Der tilbydes gratis privat parkering på selve hotellet.

SE MERE til hotellet her
Fra KøbenhavnFra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På momondo har vi fundet billige billetter fra København og Billund til Antalya:

FRA København: 1. – 8. maj 23

 

FRA billund:1. – 8. maj 23

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365