Vi finder de bedste rejsetilbud

Luksus i Prag: 5 dage for kun 1.572,-


5 dage i Prag for kun 1.572,- per person inkl. fly og 5-stjernet hotel med spa og pool på 26. etage.

Prag er en af de mest populære byer i Europa. Byens mange smukke tårne og spir skaber en eventyrlig ramme om utallige spændende oplevelser og seværdigheder i den prisvenlige tjekkiske hovedstad.

SE det gode tilbud HER:
København
Billund
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Vælg Laveste Pris på Trivago. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 12. – 16. jan 23
HOTEL1.257,-
FLY315,-
I ALT1.572,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.514,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.257,- per person.

 

 

billund: 12. – 16. jan 23
HOTEL1.257,-
FLY1.047,-
I ALT2.304,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.514,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.257,- per person

 


Hotel

 

Det flotte Corinthia Hotel Prague ligger på toppen af en bakke i Prag, 2 metrostop fra centrum. Der er panoramaudsigt over byen samt spa med pool på øverste etage. Der er gratis wi-fi overalt på hotellet. Metrostationen Vysehrad, Prags kongrescenter og Vyšehrad-fæstningen fra det 11. århundrede ligger få skridt fra Corinthia Hotel Prague. Alle værelserne har aircondition, fladskærms-tv med satellitkanaler, kvalitetsmøbler og luksustekstiler. Business-loungen har adskillige ekstrafaciliteter. Apollo Day Spa ligger på øverste etage og byder på en bred vifte af spa- og fitnessfaciliteter samt smuk udsigt.

SE MERE HER:
Fra_KøbenhavnFra Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Prag:

 

FRA københavn: 12. – 16. jan 23

 

FRA billund: 12. – 16. jan 23

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Prag: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Billeje er meget billigt i Prag.

Bestil HER:
Fra_BillundFra København

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365