Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Tenerife for kun 2.696,-

1 uge på Tenerife for kun 2.696,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med morgenmad, pool og god beliggenhed!

Omkring 300 km fra Afrikas kyst ligger den største af de kanariske øer. Tenerife er en smuk, grøn kanarisk ø, der er som skabt til spændende oplevelser for både børn og voksne. Nyd både dejlige sandstrande, fantastiske restauranter og charmerende kanarisk byliv. Tenerife har et helt unikt klima, og tager du en tur rundt i bjerglandskabet, passerer du flere forskellige klimazoner på blot et par timer.

SE DET GODE TILBUD HER:
København
Billund
Bemærk: Lad søgningen på fly og hotel blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 14. – 21. jan 2023
HOTEL1.750,-
FLY946,-
I ALT2.696,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.500,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.750,- per person.

Billund: 15. – 22. jan 2023
HOTEL1.750,-
FLY1.286,-
I ALT3.036,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.500,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.750,- per person.

Hotel

 

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Blue Sea Puerto Resort, der ligger i Puerto de la Cruz og bl.a. byder på pæne værelser, spa-faciliteter, 2 udendørs swimmingpools, en udendørs tennisbane og en sauna.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Tenerife:

FRA København: 14. – 21. jan 2023

 

 

FRA billund: 15. – 22. jan 2023


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Tenerife: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Billeje er et godt bud, da det er meget billigt og giver en god fleksibilitet til at komme rundt til de forskellige seværdigheder, som f.eks. vulkanen Teide og dyreparkerne. Den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig. Der kan også være små variationer i prisen mellem mobil og pc.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365