Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Marrakech for kun 2.426,-


1 uge i Marrakech for kun 2.426,- pr. person inkl. fly og 5-stjernet hotel med morgenmad!

Marrakech er en af verdens mest sagnomspundne byer og samtidig en moderne by med trendy modebutikker og hyggelige restauranter og barer. Byen rummer mange seværdigheder som den røde ringmur, den kaotiske torveplads samt spændende basarområde og snoede stræder, der gør den til et vidunderligt rejsemål.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

københavn: 23. – 31. maj 2023
HOTEL1.458,-
FLY968,-
I ALT2.426,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.916,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.458,- per person. På grund af flytiderne har vi taget udgangspunkt i et hotelophold fra 23.-30. maj. Dette kan tilpasses ved bestilling.

 


Hotel

 

Riad Viva ligger i hjertet af medinaen (den gamle bydel) og har en tagterrasse med swimmingpool, en restaurant og udsigt over Kotoubia-moskéen og den gamle bydel. Hotellet ligger blot 10 minutters gang fra markedspladsen Djema al-Fna og tilbyder gratis WiFi. Samtlige ferieboliger på Riad Viva har egen terrasse. De er indrettede i traditionelle marokkanske farver og udsmykkede med håndlavede mosaikker. Samtlige værelser har aircondition og LCD-tv. De rummelige suiter har også et separat opholdsområde.

Der serveres en traditionel morgenmad hver morgen på terrassen. Man kan også nyde marokkanske retter på terrassen eller slappe af med en drink i de traditionelle opholdsområder.

Marrakesh-Menara Lufthavn ligger kun 15 minutters kørsel derfra, og der tilbydes gratis transport fra lufthavnen til Riad Viva. Marrakesh Station ligger 4 km derfra.

På grund af flytiderne har vi taget udgangspunkt i et hotelophold fra 23.-30. maj. Dette kan tilpasses ved bestilling.

 

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Marrakech:

københavn: 23. – 31. maj 2023


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Marrakech: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365