Vi finder de bedste rejsetilbud

Getaway til Hamborg for kun 395,-


Weekend i Hamborg for kun 395,- per person inkl. 4-stjernet hotel med morgenmad!

Kun en kort køretur fra Danmark ligger Tysklands næststørste by Hamborg. Byen bliver ofte kaldt “Nordeuropas Venedig”, da den bliver gennemskåret på kryds og tværs af utallige kanaler og floden Elben. Hamborg er som skabt til en weekendrejse. Her finder du et mix af klassiske gamle bygninger og ny vovet arkitektur og byen er lige noget for dig, hvis du er til shopping, kulturoplevelser eller bare nyder at opleve en energisk storby med sin helt egen karakter.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 790,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 395,- per person. Vælg Laveste Pris på Trivago.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

 

Best Western Plus Hotel Böttcherhof i Hamborg tilbyder flotte værelser med elegante møbler, stort fladskærms-tv, minibar samt te- og kaffefaciliteter.

Hotellets flotte wellnessområde er gratis for gæster og byder på 2 saunaer, eukalyptus-dampbad og fitnesslokale med 13 Technogym-maskiner. Der er også Kneipp-bad, multisanselige brusere og afslapningsrum.

Böttcherhofs restaurant serverer internationale retter og regionale specialiteter. I den røgfri bar kan du nyde et udvalg af cocktails og øl. Der er også en rygerlounge på hotellet.

Se mere til hotellet her:

 

Læs videre efter annoncen

Annonce

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Hamborg. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365