Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Apulien for kun 2.246,-


8 dage i Apulien for kun 2.246,- inkl. fly og godt hotel med skøn beliggenhed og havudsigt!

Apulien ligger i det sydlige Italien på støvlelandets hæl og er italienernes eget foretrukne feriested. Området er et skatkammer af oplevelser som de charmerende hvide byer, gyldne sandstrande, imponerende kirker, overvældende bjergrygge og magiske borge.
Bari er hovedstaden i regionen Apulien. Her kan du slappe af på stranden, nyde lækker gastronomi og eksklusiv shopping eller besøge et af byens mange museer. Bari er kendt som porten til Østen, da byen ligger ideelt placeret på søvejen til Grækenland, Albanien og Kroatien, hvilket har sat sit tydelige historiske præg på byen.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade flysøgningen blive helt færdig! Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Transport

 

Hotellet ligger ca. 2.5 time fra lufthavnen i Bari. Det er derfor oplagt at leje en bil og selv køre til hotellet samt opleve smukke Apulien på egen hånd. Det er billigt og den kan bestilles her:


🌍 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 16. – 23. jun 2023
HOTEL1.666,-
FLY580,-
I ALT2.246,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.332,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.666,- per person.

Hotel

Hotel Degli Ulivi ligger blot 10 minutters gang fra stranden og tilbyder værelser med en 20 m2 stor terrasse med udsigt over Middelhavet. Der tilbydes gratis parkering og gratis trådløs internetadgang på de fælles områder.

Værelserne er enkelt indrettede og har aircondition. Samtlige værelser har tv samt eget badeværelse med toiletartikler og hårtørrer.

Restauranten på Degli Ulivi serverer à la carte-menuer med italienske og Puglia-retter til frokost og middag. Den overdådige morgenbuffet omfatter friskbagte croissanter og kager.

En bus stopper foran ejendommen og forbinder dig med hotellets partnerstrand. Den smukke badeby Otranto ligger 40 minutters kørsel derfra.

se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Vi har fundet billige billetter til Bari i Apulien:

FRA billund: 16. – 23. jun 2023


Apulien


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Apulien: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365