Vi finder de bedste rejsetilbud

Spa-ophold på Hotel Skansen for kun 777,-


Luksuriøst spa-ophold på Hotel Skansen for kun 777,- per person inkl.  morgenmadsbuffet og adgang til spa!

I den lille by Båstad finder du Hotel Skansen, der er et af de bedste spa-hoteller i Sverige. Det smukke landskab omkring hotellet danner rammerne for opholdet og indgyder til afslapning. Hotel Skansens spa-faciliteter er ganske særlige, og i hotellets nye rooftop-spa får du en eksklusiv oplevelse, hvor du året rundt kan nyde varme udendørs bade, gode drinks og behagelige liggestole – alt sammen med vild udsigt over Kattegat. Spafaciliteterne omfatter desuden bl.a. tørsauna, dampsauna, flere pools, regnvejrsbrusere samt en rolig relax-afdeling.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 1.143,- for 2 personer i et dobbeltværelse med morgenmad, hvilket svarer til 572,- per person. Adgang til spa, fitness og rooftop koster 300 SEK per person, hvilket svarer til 205 danske kroner og bestilles direkte hos hotellet.


ALTERNATIVE DATOER

Der er andre datoer til gode priser på Hotel Skansen. Se et udvalg her:

 
7.–8. jan22.–23. jan3.–4. feb

Læs videre efter annoncen

Annonce


PRISOVERSIGT

 

Hotel Skansen: 29. – 30.  dec 2023
HOTEL572,-
Spa205,-
I ALT777,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 1.143,- for 2 personer i et dobbeltværelse med morgenmad, hvilket svarer til 572,- per person. Adgang til spa, fitness og rooftop koster 300 SEK per person, hvilket svarer til 205 danske kroner og bestilles direkte hos hotellet.


Hotelindtryk

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365