Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage på Mallorca for kun 1.281,-


5 dage på Mallorca for kun 1.281,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med 3 udendørs swimmingpools, tennisbane, minigolf, sauna og spa!

Forkæl dig selv med en ferie til Mallorca. Her er der noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. Øen er et af Europas mest populære rejsemål, og her venter kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter og skøn mad.

se det gode tilbud her:
København
Fra_Billund
Husk at lade søgningen på flyet blive helt færdig! Vælg Laveste Pris på Trivago. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling. 

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

PRISoversigt

 

København: 14. – 18. maj 2023
HOTEL716,-
FLY565,-
I ALT1.281,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.431,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 716,- per person.

 

billund: 8. – 12. maj 2023
HOTEL716,-
FLY1.222,-
I ALT1.938,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.431,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 716,- per person.

 


Hotel


Eix Lagotel Holiday Resort ligger i en have ud til en sø, ved siden af naturreservatet S’Albufera. Der er fitnesscenter og 3 udendørs swimmingpools samt gratis busser til stranden, 800 m derfra. Lagotel har desuden tennisbane, minigolf, sauna og spabad. Ejendommen har legeplads og underholdningspersonale, Du kan også spille billard og bordtennis. På Eix Lagotel Holiday Resort tilbydes værelser med aircondition, gratis wi-fi, egen balkon og satellit-tv. Der er restaurant, bar, snackbar ved poolen samt supermarked på selve ejendommen. Der er gratis parkering i nærheden. Husk at vælge Laveste Pris på Trivago.

se mere her
Fra KøbenhavnFra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra København og Billund til Mallorca:

 

FRA København: 14. – 18. maj

 

FRA billund: 8. – 12. maj 2023

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

Det er oplagt at leje en bil og udforske Mallorca på egen hånd. Det er billigt og den kan bestilles her.

SE MERE HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Mallorca. Se dem igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365