Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Bukarest for kun 1.137,-


3 nætter i Bukarest for kun 1.137,- per person inkl. fly og flot 5-stjernet hotel med central beliggenhed og Skyview Pool og spa med panoramaudsigt over byen!

Bukarest ligger mindre end tre timer væk fra Danmark i fly. Alligevel opdager man hurtigt, at man er landet i en spændende by, der bærer præg af en anden historisk baggrund og en anderledes kultur. Byens historiske kvarter er et virvar af gader og stræder med smukke bygninger, gallerier, cafeer, restauranter og værtshuse.

SE det gode tilbud HER:
Billund
København
Bemærk: Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling. Vælg Laveste Pris på Trivago.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 3. – 6. feb 2023 (3 NÆTTER)
HOTEL855,-
FLY282,-
I ALT1.137,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.709,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 855,- pr. person.

 

københavn: 4. – 7. feb 2023 (3 NÆTTER)
HOTEL1.055,-
FLY282,-
I ALT1.337,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.110,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.055,- pr. person.

 


Hotel

 

Sheraton Bucharest Hotel ligger i centrum af Bukarest og har et komplet udvalg af faciliteter såsom gratis højhastigheds-wi-fi, døgnåben reception og concierge-service.

Værelserne og suiten har signatur-Sheraton Sleep Experience® -seng, et 42” fladskærms-tv og underholdning på værelset. Fra de afslappende vindueshjørner kan du beundre panoramaudsigten over byen og solnedgange på dage med klar himmel.

Den stilfulde Avalon og Benihana Japanese Steakhouse & Sushi Bar kombinerer omhyggeligt udvalgte råvarer med de nyeste madlavningsteknikker. Centro Bar, en hyggelig loungebar og Centro Cakes der lokker dig med dens designdesserter finder du også her.

Du kan starte din dag med træning i fitnesscentret der tilbyder effektive træningsprogrammer. Skyview Pool og SPA venter gæster med panoramaudsigt over byen. Den opvarmede pool er udstyret med et specielt system der giver dig mulighed for at svømme mod luft- og vandstrømmen, 3 hydromassageområder og 2 springvand til nakkemassage. Forkæl dig selv med en række wellness- og SPA-behandlinger.

På grund af sin placering giver Sheraton Bucharest Hotel dig nem adgang til de vigtigste områder i byen, blandt de nærmeste turistattraktioner er den gamle bydel der er berømt for sit natteliv og restauranter. Det rumænske Atheneum ligger 700 m væk, mens Herastrau, byens største park, ligger knap 3 km væk. Parlamentet, verdens næststørste bygning, ligger 2,5 km væk og kan ses fra udvalgte værelser på hotellet.

SE MERE HER:
Fra BillundFra_København

 

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige fly fra København og Billund til Bukarest:

FRA billund: 3. – 6. feb 2023

 

FRA københavn: 4. – 7. feb 2023


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente 3 tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365