fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Hurghada med all inclusive for kun 2.999,-


1 uge i Hurghada med all inclusive for kun 2.999,- per person inkl. fly og familievenligt hotel med storslået vandland!

Hurghada er en af Egyptens mest populære badebyer med et stort udbud af restauranter, caféer og barer. Beliggenheden kunne næsten ikke være bedre direkte ved Rødehavets solvarme strande og blot en busrejse væk fra nogle af verdens største seværdigheder: sfinksen, pyramiderne i Cairo, Karnaktemplet og Kongernes Dal i Luxor.

 

Se det gode tilbud her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 3. – 10. dec 2022 (7 nætter)
Pris2.999,-

 


Hotel

Blend Club Aqua Resort er en ideel indkvartering for familier. Der er et vandland med store vandrutsjebaner, hvor I kan have det sjovt i timevis. Du kan komme hertil med den gratis shuttletransport. Er du mere til sand mellem tæerne, kan du i stedet tage til stranden, hvor du kan slå dig ned under en parasol på en af de fine solsenge. Desuden er dit ophold med all inclusive, hvilket betyder, at der er sørget for alle i løbet af dagen. Har du lyst til en sen morgenmad eller en eftermiddagssnack efter at have rutschet ned ad rutsjebanen? Intet problem, valget er dit!
For vandhundene, der er vilde med at holde sig i gang, er der masser at lave i og omkring vandet: fra windsurfing til et dykkerkursus. Men du kan også spille et spil tennis eller fodbold, blandt andre ting. Sportsfaciliteterne kan du komme til med shuttlebussen. Og det er godt, at shuttlebussen er til rådighed, for indkvarteringen er faktisk så stor, at det kan være hårdt at gå rundt i varmen.
Lav lige, hvad du har lyst til under din ferie på Blend Club Aqua Resort. Eller bare lav ingenting; alt er muligt på denne fine indkvartering!

Se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Fra København 3. – 10. dec 2022

 


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365