fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

Spa-ophold på Hotel HimmerLand for kun 758,-


Ophold på det prisvindende Hotel HimmerLand for kun 758,- per person inkl. overnatning, morgenmad og adgang til nyrenoveret spa.

Nyd roen mellem jul og nytår på Hotel HimmerLand, hvor du finder de skønneste faciliteter, der gør dit wellness og spa-ophold til noget ganske særligt. Hotellets wellnessområde er nyrenoveret og på den flotte spaterrasse finder du to boblebade med den smukkeste udsigt, der året rundt er en skøn og populær wellness-oplevelse. Her finder du også en opvarmet pool, hvor du både kan nyde det varme vand indendørs og udendørs.

HimmerLand tilbyder herudover stort udvalg af oplevelser og aktiviteter som golfbaner i verdensklasse, en gourmetrestaurant, minigolf, bowling og gin-smagning.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Prisen for opholdet er 926,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 463,- per person. Entré til HimmerLand Spa købes direkte hos hotellet og koster 295,- per person i weekenden. Vi har inkluderet adgang til spa i vores pris.


ALTERNATIVE DATOER

Der er andre datoer til billige priser på Hotel Himmerland. Se et udvalg her:

 
27.–28.nov4.–5.dec7.–8.jan

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

24. – 25. juli 2022
HOTEL463,-
SPA295,-Adgang til spa købes direkte hos hotellet.
I ALT758,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Prisen for opholdet er 950,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 475,- per person. Entré til HimmerLand Spa købes direkte hos hotellet og koster 295,- per person i weekenden.

 


Hotel

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365