Vi finder de bedste rejsetilbud

Julemarked i Köln: 4 dage for kun 1.334,-


4 dages forlænget weekend i Köln for kun 1.334,- inkl. fly og godt 3-stjernet hotel!

Oplev de super hyggelige julemarkeder i Köln, der er Tysklands fjerdestørste by og ligger smukt langs Rhinen. Byens helt store stolthed er den verdensberømte domkirke med dobbelt-tårnene, der er beskyttet af UNESCO som verdens kulturarv. På din rejse til Köln vil du opdage, at byen er en stor metropol fuld af liv. Byen blev grundlagt helt tilbage i romertiden, og byens mere end 2.000 år gamle historie har sat sine unikke spor.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig! Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling. Vælge Laveste Pris på Trivago.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 9.  – 12.  dec 22 (3 NÆTTER)
HOTEL1.035,-
FLY299,-
I ALT1.334,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.070,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.035,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Hotel Kaiser, der har værelser med aircondition, bidet og gratis trådløs internetadgang. Det har direkte metroforbindelse til Lanxess Arena, messecenteret og den gamle bydel.

Hotel Kaiser Am Wiener Platz har et schweizisk morgenmadslokale og en elegant victoriansk Club Bar med tema fra det 18. århundrede.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Köln:

FRA København: 9.  – 12.  dec 22


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Köln: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Billeje er billigt i Köln! Det kan bestilles her:

SE mere HER:

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365