Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på Steigenberger Alsik Hotel & Spa for kun 982,-


Ophold på luksuriøse Steigenberger Alsik Hotel & Spa for kun 982,- per person inkl. morgenmad og adgang til den unikke Nordiske Spa!

Det smukke Alsik er et af Danmarks mest spændende hoteller. Fra de stilfulde og topmoderne værelser og suiter er der udsigt over både Sønderborg by og et af de smukkeste fjordlandskaber i Danmark. På hotellet venter dig en verden af oplevelser i luksuriøs, hyggelig og afslappet atmosfære. Gå på opdagelse i Alsik Nordisk Spa & Wellness, med flere end 60 forskellige spa- og wellnessoplevelser fordelt på 4.500 kvadratmeter og fire etager. Eller forkæl sanserne med gastronomi i særklasse i Alsiks tre restauranter, der alle er udviklet og ledes af den anerkendte topkok Jesper Koch.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Prisen for opholdet er 1.363,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 682,- per person. Entré til Nordisk Spa købes direkte hos hotellet og koster 300,- per person., hvilket er inkluderet i vores pris.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

16. – 17. dec 2022
HOTEL682,-
SPA300,-
I ALT982,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Prisen for opholdet er 1.363,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 682,- per person. Entré til Nordisk Spa købes direkte hos hotellet og koster 300,- per person.


Hotel

 

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365