Vi finder de bedste rejsetilbud

Luksusweekend i Barcelona for kun 2.576,-


Forlænget weekend i Barcelona for kun 2.576,- per person inkl. fly og super lækkert 5-stjernet luksushotel med opvarmet pool på tagterrassen og panoramaudsigt over Middelhavet og byens skyline!

Barcelona er en flot og meget farverig by. Nyd den smukke arkitektur og den festlige La Rambla. Er du kunstinteresseret kan du nyde det eminente Picasso Museum, mens den sportsinteresserede bør besøge FC Barcelonas hjemmebane Camp Nou. Nyd også ægte spansk tapas sammen med et godt glas vin, inden dagen måske slutter med et besøg på en af byens utallige barer eller diskoteker.

SE det gode tilbud HER:
Fra_Billund
København
Bemærk: HUSK at lade søgningen blive helt færdig! Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 9.  – 12. dec 22
HOTEL2.240,-
FLY336,-
I ALT2.576,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.480,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.240,- per person.

 

København: 9.  – 12. dec 22
HOTEL2.240,-
FLY879,-
I ALT3.119-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.480,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.240,- per person.

 


Hotel

Det fabelagtige Sofitel Barcelona Skipper tilbyder 5-stjernet luksus ved siden af ​​Barcelonas olympiske havn og kun 100 meter fra stranden.

Hotellet har to udendørs swimmingpools, hvor den ene er på tagterrassen med med panoramaudsigt over Middelhavet, og byens skyline. Tagpoolen er opvarmet mellem 18º og 23º og åben året rundt.

Sofitel Barcelona Skipper har rummelige værelser med 55′ smart-tv og dvd-afspillere. De har et elegant badeværelse med regnbruser.

Hotellet ligger 5 minutters gang fra metrostationen Ciutadella Vila Olimpica, kun 2 stop fra det historiske centrum. Barcelona Zoo og den smukke Ciutadella Park er også i nærheden

 

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Barcelona.

FRA Billund: 9.  – 12. dec 22

 

FRA København: 9.  – 12. dec 22


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Barcelona: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Billeje er meget billigt i Barcelona! Det kan bestilles her:

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365