Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Marbella for kun 1.521,-


5 dage i Marbella for kun 1.521,- per person inkl. fly, lækkert 4-stjernet lejlighedshotel lige ned til stranden og guidet tur til Europas nok vildeste vandrerute!

Nyd Costa del Sols behagelige klima og skønne strande og brug samtidig en af dagene på at give dig selv et adrenalin-kick i højderne på Caminito del Rey.
Lonely Planet har kåret Caminito del Rey til en af de mest anbefalelsesværdige rejseoplevelser, og du kan også se frem en af verdens mest spektakulære vandrestier, der bl.a. byder på en bro i 100 meters højde over Guadalhorce-floden.  Andre steder klamrer gangbroerne sig til klippevæggene med sektioner, hvor du går på glasbund og kigger direkte ned i kløftens dyb! For få år siden var Caminito del Rey en meget farlig vandrerute men efter en omfattende renovering er ‘Kongestien’ blevet en af Spaniens største attraktioner.

SE fly og hotel HER:
Aarhus
København
Billund
Bemærk: Lad søgningen på fly og hotel blive helt færdig! Vælg Laveste Pris på Trivago.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Caminito del rey

 


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

aarhus: 13. – 17. dec 22
HOTEL829,-
TUR373,-
FLY319,-
I ALT1.521,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.658,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 829,- per person.

 

FRA københavn: 9. – 13. dec 22
HOTEL826,-
TUR373,-
FLY394,-
I ALT1.593,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.652,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 826,- per person.

 

FRA billund: 14. – 18. dec 22
HOTEL836,-
TUR373,-
FLY787,-
I ALT1.996,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.672,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 836,- per person.

 


Hotel

 

Hotel Apartamentos Princesa Playa ligger på strandpromenaden, 5 minutters gang fra den gamle bydel. Det har en tagterrasse med pool, vidunderlig havudsigt og gratis WiFi-zone. Her serveres morgenmaden serveres dagligt. Det nærliggende Marbella-center byder på butikker og restauranter, og et supermarked ligger 250 meter derfra. Tennis, ridning og golf kan alle findes i nærheden.

Der er et busstoppested ved siden af ​​hotellet, og Puerto Banús ligger mindre end 10 minutters kørsel derfra. Du kan gå derhen langs den charmerende strandpromenade.

 

SE MERE HER:
AarhusKøbenhavnBIllund

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet direkte flybilletter fra København, Aarhus og Billund til Malaga:

 

FRA aarhus: 13. – 17. dec 22

 

 

FRA københavn: 9. – 13. dec 22

 

 

FRA billund: 14. – 18. dec 22

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Malaga: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365