Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Trier for kun 1.261,-


Forlænget weekend ved Trier for kun 1.261,- per person inkl. fly, leje af bil og godt 3-stjernet hotel med morgenmad og unik beliggenhed på fundamentet af en gammel romersk mølle!

Trier er Tysklands ældste by og med sin romerske og middelalderlige fortid måske også den by, der er rigest på historie. Byen ligger smukt i en dal ved floden Mosel.
Det var romerne der grundlagde Trier i år 17 f.Kr. under navnet Augustus Treverorum, og byen fik hurtig stor betydning for romerne og blev regeringsby for det vestromerske rige. Romerne har da også efterladt flere enestående mindesmærker, som alle vidner om byens tidligere storhed som f.eks. Trier-katedralen, amfiteatret, Romerbrücke (romerbroen), Kaiserthermen (kejserbadene) og Den sorte port, som er den største romerske byport nord for alperne og opført på UNESCO’s verdensarvsliste. I dag er Trier en spændende universitetsby, der er kendt for den populære vinregion Mosel.
Er man i Trier er det også oplagt at besøge vinbyen Bernkastel-Kues, der regnes for den smukkeste i Moseldalen, og kaldes “Mosels Perle”

På denne tur flyver du fra København til Köln, hvorefter du sætter dig ind i din lejede bil og kører ca 2 timer til Trier.

 

SE DET GODE TILBUD HER:
FlyHotelBil

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 25. – 28. nov 22 (3 nætter)
HOTEL850,-
FLY158,-
BIL253,-
I ALT1.261,-Pris pr. person ved 2 personer

Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.700,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket svarer til 850,- per person. Den samlede pris for leje af bil er 506,- hvilket svarer til 253,- per person ved 2 personer.


Hotel

 

Vi har taget udgangspunkt i Hotel und Weingut Karlsmühle, der er et charmerende 3-stjernet hotel og vingård bygget på fundamentet af en gammel romersk mølle. Der tilbydes fredelig indkvartering i Mertesdorf, blot 8 km udenfor den antikke by Trier.

Værelserne på Hotel und Weingut Karlsmühle er smagfuldt indrettede og har udsigt over enten det gamle møllehjul eller Ruwertal-dalen.

Hotellet arrangerer egen vinsmagning i den hvælvede kælder, og du kan købe Karlsmühles vine i butikken. Den traditionelle restaurant tilbyder vildt- og fiskeretter, tilberedt med dyr fanget på hotellets egen grund. Der serveres morgenbuffet hver dag.

Oplev seværdighederne i Trier, herunder Porta Nigra, eller følg vandre- og cykelstierne gennem landskabet og vinmarkerne.

Se mere her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

FRA københavn: 25. – 28. nov 22

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Billeje

 

Det er billigt at leje en bil i Köln. Du kan finde den her:

SE MERE HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365