Vi finder de bedste rejsetilbud

6 dage ved Saturnia for kun 1.322,-


6 dage ved Saturnia for kun 1.322,- per person inkl. fly, leje af bil og flot hotel med skøn indretning!

Kun nogle få timers kørsel nord for Rom i de romantiske bakker i Toscana, kan du bade i de mest idylliske varme kilder i Italien.
Kilderne hedder Terme di Saturnia og er et naturparadis med 37 grader varmt vand året rundt. Kilderne udspringer af et vulkansk krater, der hvor kurbadet har dets svømmebassin og løber herefter 500 meter som en naturlig bæk ad en efterhånden silkeblød klippebund. Flere steder kan du sidde og mærke det varme vand risle ned ad ryggen. En skøn oplevelse!
I byen Saturnia er du tæt på både historiske rigdomme og idylliske byer. Det er også oplagt at kombinere turen til Saturnia med et besøg i Italiens smukke hovedstad Rom.

Fra billund:
FlyHotelBil

 

Fra københavn:
FlyHotelBil

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Fra billund: 13. – 18. nov 2022
HOTEL1.026,-
BIL172,-
FLY124,-
I ALT1.322,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.052,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.026,- per person. Den samlede pris for leje af bil er 343,- for 2 personer hvilket svarer til 172,- per person.

 

Fra københavn: 12. – 17. nov 2022
HOTEL1.270,-
BIL143,-
FLY799,-
I ALT2.212,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.539,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.270,- per person. Den samlede pris for leje af bil er 285,- for 2 personer hvilket svarer til 143,- per person.

 


Hotel

 

Hotel Della Fortezza ligger i fæstningen Fortezza Orsini di Sorano og stammer tilbage fra det 11. århundrede. Værelserne er unikt designede og møblerede og har udsigt over den grønne Etruskiske Dal.

Værelserne på Hotel Della Fortezza er indrettede med originale møbler fra det 19. århundrede og har rustikke klinkegulve. Nogle af værelserne har fritliggende træbjælker i loftet, og nogle har udsigt over den lille landsby Sorano.

Della Fortezza Hotel ligger i den ældste del af dette imponerende eksempel på middelalderlig militærarkitektur. For at komme dertil skal man krydse krydderbroen over voldgraven for enden af det lille indre torv.

Der serveres dagligt kontinental morgenbuffet. Restauranten har specialiseret sig i toscanske og nationale retter.

SE MERE HER:
Fra BillundFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

FRA billund til pisa: 13. – 18. nov 2022

 

FRA københavn til Rom: 12. – 17. nov 2022


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Det er oplagt at leje en bil og køre til Saturnia. Rejser du fra Billund, så flyver du til Pisa, hvorfra der er få timers kørsel til hotellet i en lejebil. Rejser du fra København, så flyver du til Rom, hvorfra der ligeledes er få timers kørsel.

 

SE mere HER:
Fra BillundFra København

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365