Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Cadiz for kun 784,-


5 dage i Cadiz i Andalusien for kun 784,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med skøn beliggenhed!

Cadiz er en utrolig smuk by i det sydlige Spanien. Byen ligger i den vestlige del af Andalusien på en halvø i Cadizbugten og er derfor næsten fuldstændig omgivet af vand.
Cadiz er en af Europas ældste byer og i den gamle bydel finder du små pastelfarvede huse, brostensbelagte gader og små torv. Her er der hyggeligt at slentre omkring og suge til sig af byens historiske atmosfære for derefter at sætte sig ved en af de mange tapasbarer.
Strandene omkring byen er brede med fint hvidt sand og skønt badevand. Skønt når der i Cadiz er varmt solskinsvejr 300 dage om året.

SE det gode tilbud HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig. Vælg “vores laveste pris” på trivago, for at opnå den billigste pris på hotellet. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 20. – 24. nov 2022
HOTEL525,-
FLY259,-
I ALT784,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.050,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 525,- per person.

 


Hotel

 

Vi har taget udgangspunkt i Hotel Campomar Playa, der ligger i en malerisk by i hjertet af området omkring Cadiz-bugten. Det har en unik beliggenhed i et eksklusivt boligområde, som er det ideelle sted at holde ferie i fred og ro.

Hotellet ligger nær stranden Valdelagrana og nationalparken Rio San Pedro og byder på fredfyldt have, som indbyder til afslapning. Af yderligere faciliteter kan nævnes udendørs swimmingpool, boblebad og restaurant, som byder på et bredt udvalg af retter, der tilberedes med friske lokale råvarer og ledsages af vine fra regionen.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Sevilla:

FRA billund: 20. – 24. nov 2022

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Cadiz: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Cadiz ligger lidt over en times kørsel fra Sevilla. Det er derfor oplagt at leje en bil.

Det kan bestilles her:

 

Cadiz


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365