fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

Spaophold på Treetop Spa Hangout & Hotel for kun 927,-


Spaophold på Treetop Spa Hangout & Hotel i Göteborg for kun 927,- per person inkl. overnatning, morgenmad og adgang til Treetop Spa!

Treetop Spa Hangout & Hotel er et unikt spahotel omgivet af smuk natur og kun et stenkast fra Gøteborg.
Hotellet ligger for foden af et bjerg, hvor du også finder hotellets Harmony Spa, der er et spa-område, som alle hotelgæster har adgang til. Hotellets mere eksklusive afdeling ligger i højere luftlag blandt trækronerne. Her får du smuk udsigt over Göteborg og unikke wellness-faciliteter som brændefyrede spabade, en dampsauna, sauna og jacuzzi. Uanset hvilken tid på året, er det en skøn oplevelse!

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 913,- for 2 personer i et dobbeltværelse med morgenmad, hvilket svarer til 457,- per person. Adgang til Day Spa koster 695 SEK hvilket svarer til 470 danske kroner og bestilles direkte hos hotellet. Se mere i Hotelsektionen herunder.

Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.


Læs videre efter annoncen

Annonce


PRISOVERSIGT

 

Treetop Spa Hotel: 12. – 13.  nov 2022
HOTEL457,-
Spa470,-
I ALT927,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 944,- for 2 personer i et dobbeltværelse med morgenmad, hvilket svarer til 472,- per person. Adgang til Day Spa koster 695 SEK hvilket svarer til 470 danske kroner og bestilles direkte hos hotellet. Se mere i Hotelsektionen herunder.

 


Hotel

For at bestille Dagspa skal du kontakte hotellet direkte senest dagen før ankomst. Mail til info@treetopspa.se, eller ring: (+46) 031-55 39 81.
Åbningstider Dagspa: Mandag-lørdag kl. 15.00 til 20.00
Pris/person: 695 SEK (485 DKK) inkl. håndklæde, badekåbe og tøfler i 2,5 timer.
Dagspa er altid i en af ​​de fire afdelinger i Treetop Spa: Kronan, Utsikten, Gläntan eller Vedbrasan. Hver med sin egen charme.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365