Vi finder de bedste rejsetilbud

Juletur til Lübeck for kun 365,-


Juletur til Lübeck for kun 365,- per person inkl. 4-stjernet hotel!

Byen Lübeck er en gammel hansestad i det nordlige Tyskland. Med sin beliggenhed tæt på grænsen er byen i ideel køreafstand fra Danmark. Lübeck ligger ved floden Trave og her finder du bl.a. en lang række middelalderlige bygninger, der har gjort, at byen findes på UNESCO’s verdensarvliste.

Lübecks julemarked er mere end 350 år gammelt og strækker sig ud over det meste af byen med et væld af boder fyldt med gaver, glühwein og adskillige lokale specialiteter, der kæler for smagsløgene. Kunstnere fra Lübeck og resten af Europa præsenterer årets håndværk på Kunsthåndværkermarkedet i St. Petri Kirken, hvor særligt tekstiler, trævarer og keramik er værd at gå efter.

Se det gode tilbud her

Bemærk at den samlede pris for hotellet er 730,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket svarer til 365,- per person. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Lübecker Hof ligger i bydelen Stockelsdorf i udkanten af ​​Lübeck og byder på slesvig-holstensk mad samt gode forbindelser til motorvej A20. Du kan køre ind til midtbyen på 10 minutter.

Alle værelserne på Golden Tulip Hotel Lübecker Hof har opholdsområde, satellit-tv samt te- og kaffefaciliteter. Der serveres stor morgenbuffet på Golden Tulip Lübecker Hof hver dag. Hotellet tilbyder også skandinavisk morgenmad med nordiske specialiteter. Man kan spise i restauranten og baren samt slappe af i saunaen eller leje en cykel. Cykelstien bag hotellet fører til Østersøen. Der afgår busser blot 2 minutters gang fra Golden Tulip Hotel Lübecker Hof. Hotellet har private parkeringspladser

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365