Vi finder de bedste rejsetilbud

4 uger i Portugal for kun 3.591,-


4 uger på Algarvekysten for kun 3.591,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med pool og beliggenhed lige ved stranden!

Algarvekysten i Portugal er et paradis for alle, som elsker sol og strand. Her er der mulighed for at slappe af i solen og nyde de mange lækre hvide sandstrande, der er blandt Europas bedste. Besøg også kystens charmerende små byer, hvor der venter fremragende smagsoplevelser hos de mange hyggelige restauranter.

SE det gode tilbud HER:
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 26. apr – 24. maj 2023
Pris3.591,-

Hotel

Lejlighederne Praia da Lota er beliggende i et smukt område tæt på stranden i Manta Rota, hvor du let kan ankomme via klitstien. Dels takket være sin rolige og behagelige beliggenhed er dette et populært lejlighedskompleks. Centrum af Manta Rota finder du ca. 800 m herfra, hvor du kan nyde den afslappede portugisiske atmosfære mellem caféer og hyggelige restauranter.

Lejligheder Praia da Lota har en udendørs swimmingpool med separat børnepool og en solterrasse, hvor du i sommermånederne kan tage brug af poolbaren. Har du lyst til at være aktiv, kan du mod betaling også bruge tennisbanen. Hovedreceptionen ligger 100 meter væk på Praia da Lota Resort. Lejlighederne er moderne indrettet og fuldt udstyret, og har alle en balkon med siddepladser.

Se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

Fra København: 26. apr – 24. maj 2023

TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.

Billeje er også et godt alternativ, da det er meget billigt. Det kan bestilles her:

SE MERE HER:

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Algarvekysten. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365