Vi finder de bedste rejsetilbud

Nytår i London: 5 dage for kun 1.992,-


5 dage i London for kun 1.992,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med god beliggenhed!

Oplev nytårsaften i London! Når klokken slår tolv på Big Ben, kan du nyde byens spektakulære nytårsfestligheder og være med til at fejre nytåret med stil. London er med god grund en af verdens mest besøgte byer og tilbyder noget for enhver smag. Nyd de berømte seværdigheder og de mange muligheder for kulturelle oplevelser. Husk også afternoon tea og et besøg på den lokale pub. London vækker alle sanser.

SE DET GODE TILBUD TIL london HER:
Billund
København
Aarhus
Husk at lade søgningen blive helt færdig!

🌍 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 30. dec 2022 – 3. jan 2023 (4 NÆTTER)
HOTEL1.545,-
FLY447,-
I ALT1.992,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.190,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.545,- per person.

 

København: 30. dec 2022 – 3. jan 2023 (4 NÆTTER)
HOTEL1.545,-
FLY532,-
I ALT2.077,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.190,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.545,- per person.

 

Aarhus: 30. dec 2022 – 3. jan 2023 (4 NÆTTER)
HOTEL1.545,-
FLY549,-
I ALT2.094,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.190,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.545,- per person.

 


Hotel

 

Maitrise Hotel London Maida Vale er indrettet i et fornemt victoriansk byhus i den fashionable bydel North Maida Vale, blot 3 minutters gang fra Kilburn Park Station på Bakerloo Line.

Der er et busstoppested overfor hotellet hvorfra der er direkte forbindelser til Hyde Park, Marble Arch, Oxford Circus og Piccadilly Circus. Værelserne er alle ikkeryger og har tv, te- og kaffefaciliteter, hårtørrer og badeværelse med bruser. Der ligger en række spændende attraktioner i nærheden, bl.a. Lord’s Cricket Ground, Little Venice-området, de berømte Abbey Road Studios, Regents Park, London Zoo og det livlige Camden Market.


 

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Aarhus, Billund og København til London.

 

FRA Billund: 30. dec 2022 – 3. jan 2023

 

FRA København: 30. dec 2022 – 3. jan 2023

 

FRA Aarhus 30. dec 2022 – 3. jan 2023

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i London: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Bus: Der kører rejsebusser til og fra London flere gange i timen fra lufthavnens busterminal. Alternativt kører der også tog fra/til lufthavnen.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365