fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Wroclaw for kun 925,-


4 dage i Wroclaw for kun 925,- per person inkl. fly og 5-stjernet hotel med central beliggenhed og lækre wellness-faciliteter.

Wroclaw er en af de ældste og mest spændende byer i Polen. Byen er mere end 1000 år gammel og mange steder i byen støder man på monumenter over byens spændende historie. Besøg f.eks. en af Europas ældste restauranter Piwnica Świdnicka, der menes at være åbnet omkring år 1273 eller en af Wroclaws mange andre restauranter, barer eller natklubber.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Vælg Laveste Pris på Trivago.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

billund: 3. – 6.  nov 2022 (3 NÆTTER)
HOTEL820,-
FLY105,-
I ALT925,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.639,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 820,- per person. Vælg Laveste Pris på Trivago.

 


Hotel

 

Det moderne Wyndham Wroclaw Old Town ligger kun 50 m fra hovedtorvet i Wrocław. Stedet har værelser med aircondition og eget badeværelse, og der er gratis wi-fi på fællesområderne.

Værelserne på Wyndham Wroclaw Old Town har te- og kaffefaciliteter, kabel-tv og skrivebord. Nogle af dem har også et Bose-lydsystem med iPod-dockingstation samt Nespresso-maskine.

Wyndham Wroclaw Old Town ligger i kort gåafstand fra de store attraktioner i Wrocław, herunder Ostrów Tumski. Butikscenteret Galeria Dominikańska ligger 900 m derfra.

Wyndham Wroclaw Old Town har en restaurant der serverer internationale delikatesser. Om morgenen kan du nyde en varieret morgenbuffet. Baren har et bredt udvalg af drinks.

Wyndham Wroclaw Old Town har et wellnesscenter med fitnesscenter med TechnoGym-udstyr, spabad, sauna, dampbad og massagesalon.

 

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Wroclaw:

FRA billund: 3. – 6.  nov 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Wroclaw: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt en bil. Den kan bestilles her:

 

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365