Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage på Ischia for kun 1.411,-


5 dage på Ischia for kun 1.411,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel beliggende på en bakketop og omgivet af skov og vinmarker samt med pool og fantastisk panoramaudsigt over kysten!

Ischia er en smuk vulkanø beliggende i Napolibugten. Øens mange kilder været brugt i kurbadene lige siden romertiden og øen er derfor et velbesøgt kursted. Besøg også Napoli, der byder på ægte italienske traditioner, verdens bedste pizza, og mangfoldig gadekunst. Napoli er  en spændende storby, der er omkranset af smukke bjerge og dejlige strande. Er du kunst eller historieinteresseret kan du f.eks. opleve verdens ældste opera Theatro San Carlo, eller du kan besøge den berømte forsvundne by Pompei.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Vælg Laveste Pris på Trivago.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 2. – 6.  okt 2022
HOTEL673,-
FLY738,-
I ALT1.411,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.345,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 673,- per person.

 


Hotel

Dette afslappende familiehotel ligger kun 12 minutter fra stranden på en bakketop, omgivet af vinmarker og en lille skov, og tilbyder en fantastisk panoramaudsigt over kysten og det omkringliggende område.

Om dagen kan du slappe af på liggestolene ved hotellets udendørs swimmingpool eller terrasse, eller gå en tur i den forfriskende fyrreskov og nyde den fortryllende udsigt over Gaeta-bugten. Alternativt kan du tage en bus fra stoppestedet uden for hotellet og tage den korte rejse (2,4 km) til hovedtorvet og stranden.

Om aftenen kan du prøve det traditionelle italienske køkken i hotellets restaurant, inden du tager en aftentur langs kysten.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

FRA KØBENHAVN: 2. – 6.  okt 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Ischia: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Hotellet tilbyder lufthavnstransport!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365