Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Torino for kun 685,-


4 dage i Torino for kun 685,- per person inkl. direkte fly og 3-stjernet hotel med morgenmad!

Torino er Italiens første hovedstad og er et charmerende og spændende rejsemål. Byen byder på både spændende barokke paladser, moderne arkitektur og italienske designerbutikker. Besøg også byens smukke katedral og gå tur blandt de mange andre smukke renæssancebygninger, inden du sætter dig til rette på et af byens utallige spisesteder til en skøn gastronomisk oplevelse. I Torino kan du også opleve at af verdens bedste fodboldhold Juventus i aktion.

SE det gode tilbud HER:
Billund
København
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 23. – 26. nov 2022 (3 NÆTTER)
HOTEL575,-
FLY110,-
I ALT685,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 1.150,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 575,- per person. Husk at vælge Laveste Pris på Trivago.

 

københavn: 25. – 28. nov 2022 (3 NÆTTER)
HOTEL664,-
FLY251,-
I ALT915,-Pris pr. person ved 2 personer
Den samlede pris for overnatningen er 1.327,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 664,- per person. Husk at vælge Laveste Pris på Trivago.

 


Hotel

Idea Hotel Torino Mirafiori er eet. moder ne hotel med terrasse, beliggende i et roligt område med gode busforbindelser til byens centrum. Værelserne har aircondition og satellit-tv.  I nærheden af ​​Torino Mirafiori Idea Hotel finder du butikker, restauranter, banker, apoteker og sportsfaciliteter. Der er et fitnesscenter og en swimmingpool kun 600 meter væk.

SE mere HER:
BillundKøbenhavn

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Torino:

FRA Billund: 23. – 26. nov 2022

 

FRA København: 25. – 28. nov 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Torino: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365