Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend ved Saint-Émilion for kun 972,-


4 dages forlænget weekend ved Saint-Émilion for kun 972,- inkl. fly og 3-stjernet hotel med smuk beliggenhed!

Lidt uden for Bordeaux ligger den idylliske middelalderby Saint-Émilion smukt placeret på toppen af en bakke omgivet af vinmarker. De charmerende og romantiske brostensgader snor sig gennem den maleriske by, og på hvert gadehjørne ligger velduftende bagerier og hyggelige caféer. Nyd byens middelaldermonumenter, den historiske atmosfære i de mange små smøger, og besøg en af byens små og familiære vinkældre. Saint-Émilion historiske vinlandskab er elsket af vinkendere og er blevet udnævnt til UNESCO verdensarv.

Besøg også Bordeaux, der er en arkitektonisk perle med stribevis af smukke palæer og pladser. I hjertet af byen ligger det berømte Saint Pierre kvarter og frister med lækre restauranter, butikker og brasserier.

SE det gode tilbud HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig! Der kan være mindre forskelle på priser på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


🌍 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 24. – 27. nov 2022
HOTEL512,-
FLY460,-
I ALT972,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.024,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 512,- per person.

 


Hotel 

 

Vi har taget udgangspunkt i det charmerende Le Prieuré de Saint Pierre, der ligger med smuk udsigt over markerne og modtager flotte anmeldelser af de tidligere gæster.

Se mere til hotellet her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Vi har på vores flysøgningsmaskine fundet billige billetter til Bordeaux.

FRA København: 24. – 27. nov 2022

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Bordeaux. Se dem igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Lej evt. en bil. Tilpas dato og tider, så de passer med dine flytider.

SE MERE HER:

 


Saint-Émilion


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flerevoksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer en lille taske, men håndbagage eller bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365