Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage ved Amalfikysten for kun 1.430,-


5 dage ved Amalfikysten for kun 1.430,- per person inkl. fly og populært 3-stjernet hotel med smuk udsigt og skøn beliggenhed!

Amalfikysten bliver kaldt verdens smukkeste kyststrækning og er kendt for sine charmerede småbyer med et væld af storslåede udsigter. Husene nærmest klamrer sig til bjergvæggene og de stemningsfulde restauranter byder på store madoplevelser med et overdådigt udvalg af frisk fik og skaldyr på menukortene. 
En time fra Amalfikysten ligger Napoli, hvor du f.eks. kan opleve verdens ældste opera Theatro San Carlo, se en fodboldkamp i den italienske Serie A eller du kan besøge den berømte forsvundne by Pompei.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Vælg Laveste Pris på Trivago. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København 23. – 27. okt 22
HOTEL713,-
FLY717,-
I ALT1.430,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.439,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 720,- per person. Husk at vælge Laveste Pris på Trivago.

 


Hotel

 

Raffaele Conforti ligger i et flot palads fra 1800-talllet og tilbyder værelser med fresco-udsmykning, aircondition og terrasse. Ejendommen ligger i Maioris historiske centrum, kun 100 m fra stranden.

Casa Raffaele Conforti er indrettet med originale møbler og antikviteter. Værelserne ligger på 2. og 3. sal i en bygning uden elevator.

Som gæst på Raffaele Conforti får man rabat til en privat strand med liggestole og parasoller.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

København 23. – 27. okt 22

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365