Vi finder de bedste rejsetilbud

Øl-tur til Prag for kun 961,-


3 dage i Prag for kun 961,- per person inkl. fly, 3-stjernet hotel og entré til øl-spa med ubegrænset øl!

Prag er en af de mest populære byer i Europa. Byens mange smukke tårne og spir skaber en eventyrlig ramme om utallige spændende oplevelser og seværdigheder i den prisvenlige tjekkiske hovedstad.

Alle der virkelig elsker øl bør i Prag opleve et privat øl-spa. Her slapper du af i et boblende øl-kar mens du slukker tørsten i ubegrænset øl fra hanen. Udover spa og alt det øl som du kan drikke får du adgang til afslapning på opvarmet seng, håndklæder og hjemmesko, valgfri massage og en flaske Bernard® øl til at tage med hjem.

SE det gode tilbud HER:
Billund
København
Bemærk: Vælg Laveste Pris på Trivago. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


ØL-SPA

Du kan nemt og billigt bestille dit øl-spa på Getyourguide her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

BILLUND: 6. – 8. OKT 22
HOTEL277,-
ØL-SPA435,-
FLY249,-
I ALT961,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 554,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 723,- pr. person. Samlet pris for ØL-SPA er 870 kr for 2 personer, hvilket svarer til 435,- per person.

 

København: 1. – 3. dec 22
HOTEL402,-
ØL-SPA435,-
FLY447,-
I ALT1.284,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 804,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 402,- pr. person. Samlet pris for ØL-SPA er 870 kr for 2 personer, hvilket svarer til 435,- per person.

 

 


Hotel

 

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede a&o Prague Rhea, der ligger ved siden af ​​Malesicky-parken, blot 200 m fra sporvognsstoppestedet Zborov. Hotellet har gratis wi-fi overalt og samtlige værelser har funktionel indretning, tv og eget badeværelse.

SE MERE HER:
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Prag:

 

FRA Billund: 6. – 8. okt 22

 

FRA københavn: 1. – 3. dec 22

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Prag: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Billeje er meget billigt i Prag.

Bestil HER:
Fra_BillundFra København

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365