Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Kaunas for kun 589,-


3 dages forlænget weekend i Kaunas for kun 589,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med morgenmad, spa og central beliggenhed!

Kaunas er en idyllisk og meget prisvenlig by i Litauen. De hyggelige gamle gader og den smukke arkitektur skaber en dejlig atmosfære. Nyd en god middag på en af de adskillige restauranter, gå på indkøb i de flotte modebutikker og besøg byens mange seværdigheder. Alt sammen til små priser i en charmerende og imødekommende by.

SE det gode tilbud HER:
Aalborg
København
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


🌍 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Aalborg: 11. – 13. nov 2022
HOTEL454,-
FLY135,-
I ALT589,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 907,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 454,- per person. Vi har taget udgangspunkt i et værelse, hvor morgenmad er inkluderet.

 

København: 11. – 13. nov 2022
HOTEL454,-
FLY446,-
I ALT900,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 907,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 454,- per person. Vi har taget udgangspunkt i et værelse, hvor morgenmad er inkluderet.


Hotel

 

Best Baltic Kaunas er beliggende i hjertet af byen Kaunas og kombinerer ynde og indre elegance med en moderne og funktionel facade. Hotellet ligger ved siden af ​​gågaden Laisves Aleja (Frihed Allé) og ikke langt fra den gamle bydel. På grund af sin centrale beliggenhed, befinder gæsterne på Daniela sig inden for kort afstand af byens vigtigste historiske bygninger og områder af kulturel interesse, herunder det eneste djævlemuseum i Europa. Efter en dag med sightseeing, kan gæsterne nyde en kop kaffe eller en let anretning på en af ​​de mange berømte restauranter og caféer på den livlige gågade, Laisves Aleja.

Husk at vælge “Vores laveste pris” på trivago, for at opnå den bedste pris på hotellet.

SE mere HER:
Fra_AalborgFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Aalborg og København til Kaunas:

 

FRA Aalborg: 11. – 13. nov 2022

 

FRA KØBENHAVN: 11. – 13. nov 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Kaunas: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Billeje er billigt i Kaunas og kan bestilles her:

SE mere HER
Fra_AalborgFra København

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365