Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage på Mallorca for kun 858,-


5 dage på Mallorca for kun 858,- per person inkl. fly og populært hotel med pool på tagterrassen og beliggenhed tæt på stranden!

Forkæl dig selv med en ferie til Mallorca. Her er der noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. Øen er et af Europas mest populære rejsemål, og her venter kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter og skøn mad.

se det gode tilbud her:
Billund
København
Husk at lade søgningen på flyet blive helt færdig! Vælg Laveste Pris på Trivago.  Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

PRISoversigt

 

billund: 2. – 6. okt 2022
HOTEL566,-
FLY292,-
I ALT858,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.131,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 566,- per person.

 

København: 1. – 5. okt 2022
HOTEL677,-
FLY567,-
I ALT1.244,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.354,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 677,- per person.

 


Hotel

Caribbean Bay ligger blot 5 minutters gang fra stranden. Det byder på en swimmingpool på tagterrassen med en vidunderlig udsigt over Middelhavet.

De moderne værelser på Caribbean Bay omfatter aircondition, eget badeværelse samt satellit-tv. Nogle af værelserne har desuden egen balkon og udsigt over havet.

Der findes en døgnåben reception, hvor du kan leje en værdiboks og veksle valuta. Hotellet omfatter desuden en stor loungebar.

Buffetrestauranten på Caribbean Bay serverer et udvalg af internationale retter. Du finder desuden barer og caféer omkring lystbådehavnen i El Arenal, som ligger 10 minutters gang derfra.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Mallorca:

FRA billund: 2. – 6. okt 2022

 

FRA København: 1. – 5. okt 2022

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Billeje er billigt på Mallorca. Det kan bestilles her:

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Mallorca. Se dem igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365