Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Halkidiki for kun 2.580,-


8 dage i Halkidiki for kun 2.580,- per person inkl. fly og flot 5-stjernet hotel med halvpension, pool, spa og privat strand!

Halkidiki er et populært rejsemål og byder på en skøn blanding af storslået natur, gyldne strande og autentisk græsk hverdagsliv. Her kan du dyrke vandsport, slikke sol på kridhvide strande, vandre i bjergene og nyde dejlige græske retter på en af de mange tavernaer.

 

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig!

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 28. sep – 5.  okt 2022 (7 NÆTTER)
HOTEL1.910,-
FLY670,-
I ALT2.580,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.819,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.910,- per person.

 


Hotel

 

Alexandros Palace er et smukt familieresort, roligt og smukt beliggende på Halkidiki-halvøen.
Her får du afslapning i naturskønne omgivelser, god mad og skøn badning. Værelserne er lyse, moderne indrettede og har alle balkon eller terrasse.
Hvis du kan lide at slappe af ved poolen med en bog i hånden og tæt på poolbaren, vil du kunne lide poolområdet. Der er komfortable liggestole og parasoller (inkluderet) perfekt til afslappende stunder. Der er selvfølgelig også en børnepool. Du kan roligt overlade børnene til personalet i børneklubben. MiniClub arrangerer sjove aktiviteter og holder børnene beskæftiget, mens du kan nyde lidt fritid. Det tager kun et par minutter at gå ned til stranden. På stranden er der liggestole og parasoller (inkluderet).
Rundt om ferieresortet er der gode muligheder for motionsture. Hotellet har tennis- og basketballbaner og et motionsrum med aircondition. Hotellets wellness tilbyder massage og enkle skønhedsbehandlinger.

Se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige fly fra København til Thessaloniki:

 

FRA KØBENHAVN: 28. sep – 5.  okt 2022


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365