fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Liverpool for kun 938,-


4 dages forlænget weekend i Liverpool for kun 938,- per person inkl. fly, 3-stjernet hotel og rundvisning på Anfield Stadium med adgang til omklædningsrum, spillertunnel med ‘This Is Anfield skiltet, museum m.m.

Liverpool ligger i det nordvestlige England og er en by, hvor kulturen blomstrer. Her finder man bl.a. havneområder, der er forvandlet til prisvindende vibrerende kulturcentre, fodboldklubberne Liverpool og Everton samt det prisvindende Beatles museum
Besøg det ikoniske Anfield Stadium på en guidet tur, hvor du kommer helt ind bag kulisserne. Start din tur i den nyligt udvidede Main Stand og nyd en fantastisk udsigt over banen og Liverpools skyline. Oplev via teknologi, hvordan stadion kommer til live på kampdage og få et spændende indblik i klubbens historie og adgang til områder, der skal ses, såsom pressekonferencelokalet, This Is Anfield skiltet, spillertunnel, Managerial Dugout og omklædningsrummene.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig!

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Liverpool Anfield Stadium: Rundvisning og adgang til museet

På Getyourguide kan du nemt og billigt bestille guidede ture på Anfield Stadium. Se mere her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

KØBENHAVN: 3. – 6. dec 22 (3 NÆTTER)
HOTEL541,-
TUR198,-
FLY199,-
I ALT938,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.082,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 543,- pr. person.

 


Hotel

 

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Royal Oak by Greene King inns. Hotellet har restaurant, bar, have, gratis wi-fi og samtlige værelser på hotellet har skrivebord, tv og eget badeværelse.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Liverpool.

FRA KØBENHAVN: 3. – 6. dec 22


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Liverpool: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365