fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

2 uger: Miami og krydstogt i Caribien for kun 6.894,-


2 uger: Miami og krydstogt i Caribien for kun 6.894,- per person ved 2 voksne og 2 børn inkl. fly, 3-stjernet hotel med pool på Miami Beach, 7 nætters krydstogt i Caribien med helpension og drikkepenge inkluderet☀️

Miami Beach ligger sydligt i Florida og og klimaet er skønt med sol og varme året rundt. En ferie i Miami byder på en farverig kombination af caribiske strande og palmekantede gader med spændende shoppingmuligheder. Nyd også byens mange gode restauranter og livlige natteliv. Kendisfaktoren i Miami Beach er høj, og mange amerikanske kendisser kommer hertil for at nyde solen og hinandens selskab.

Cruiset sejler fra Miami, USA og destinationerne er Ocho Rios, Jamaica – George Town, Grand Cayman Islands – Cozumel, Mexico – Ocean Cay, Bahamas.

 

SE det gode tilbud HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund
Fly
Hotel før cruise
Caribien cruise
Hotel efter cruise
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig samt at vælge “Vores laveste pris” på trivago, for at opnå den billigste pris på hotellet!

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 4. – 18. okt 2022
Før cruise
FLY2.865,-
HOTEL767,-
Cruise
CRUISE2.593,-
Efter cruise
HOTEL669,-
I ALT6.861,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet før cruiset er 3.066,- for 4 personer i et værelse, hvilket er 767,- per person.

Den samlede pris for cruiset er 10.372,- for 2 personer i en indvendig kahyt, hvilket er 2.071,- per person. Dertil kommer drikkepenge, som er 522,- per person.

Den samlede pris for hotellet efter cruiset er 2.675,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 669,- per person..

 

Billund: 4. – 18. okt 2022
Før cruise
FLY3.766,-
HOTEL767,-
Cruise
CRUISE2.593,-
Efter cruise
HOTEL669,-
I ALT7.795,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet før cruiset er 3.066,- for 4 personer i et værelse, hvilket er 767,- per person.

Den samlede pris for cruiset er 10.372,- for 2 personer i en indvendig kahyt, hvilket er 2.071,- per person. Dertil kommer drikkepenge, som er 522,- per person.

Den samlede pris for hotellet efter cruiset er 2.675,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 669,- per person..

 

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede The Variety Hotel, der modtager gode bedømmelser af de tidligere gæster og har pool og en god beliggenhed tæt på stranden. Husk at vælge “Vores laveste pris” på trivago, for at opnå den billigste pris på hotellet!

se mere her
Før cruiseEfter cruise

CRUISE

Vi har taget udgangspunkt i et 8 dages cruise fra Miami/til Miami på skibet MSC Seashore. Skibet er fra 2020  og er et stort og flot skib med masser af mulighed for underholdning. Skibets længde er 339 meter og det vejer 170.000 tons. Der er plads til næsten 5.877 passagerer.

Prisen er for en indvendig kahyt, men der er mulighed for at opgradere til en udvendig kahyt, balkon eller suite.

Helpension (Samtlige måltider samt vand, the, kaffe, juice og saft) indgår.

SE MERE HER

Hjemmesiden er på tysk. Vi foreslår, at man enten benytter sig af google translate eller ser vejledningen nedenfor.

  1. Vælg antal personer, pakke og kahyttype.

 

2. Klik på videre.

 

3. Vælg evt. kahytnummer og klik videre. (Er det en X kahyt, så er det en garanteret kahyttype, men hvor man ikke selv kan vælge kahytnummeret).

 

4. Udfyld informationer på de rejsende og tilvælg evt. forsikring. Klik derefter på oversigt og betal, hvis de indtastede informationer er korrekte.


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige fly fra Billund og København til Miami. Der findes mange alternative datoer til samme billige priser.

Fra københavn: 4. – 18. okt 2022

 

Fra Billund: 4. – 18. okt 2022

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Miami: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Det er dyrt at parkere på Miami Beach, så det kan være en god ide at tage offentlig transport eller taxa. Ønsker du at komme rundt og bl.a se everglades, så kan det være en god ide at leje en bil. Den kan du finde her:

SE mere HER:

 

 


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365