Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i New York for kun 4.876,-


5 dage i New York for kun 4.876,- per person inkl. fly, 3-stjernet hotel og helikoptertur over Manhattan!

Benyt en enestående mulighed for at se New Yorks seværdigheder fra himlen. Herfra kan du nyde vilde udsigter, mens du svæver i en helikopter over byens ikoniske skyskrabere og verdensberømte seværdigheder som Frihedsgudinden, Brooklyn Bridge og Freedom Tower.
The Big Apple er byen der aldrig sover. Her står oplevelserne i kø og byen rummer utallige muligheder. Se f.eks. et Broadway show, tag på shoppingtur i byens mange spændende butikker eller oplev et af byens mange professionelle sportshold i aktion.

SE det gode TILBUD til New York HER:
København
Aalborg 
Billund  
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Vælg Laveste Pris på Trivago. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Helikoptertur over New York City:

Oplev en uforglemmelig helikoptertur over de ikoniske vartegn i New York. Flyv over Lower Manhattan og nyd synet af seværdigheder som Frihedsgudinden og Freedom Tower oppefra.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

KØBENHAVN: 22. – 26. sep 22
HOTEL1.360,-
TUR1.407,-
FLY2.109,-
I ALT4.876,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.719,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.360,- pr. person.

 

Aalborg: 22. – 26. sep 22
HOTEL1.360,-
TUR1.407,-
FLY2.847,-
I ALT5.614,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.719,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.360,- pr. person.

 

billund: 22. – 26. sep 22
HOTEL1.360,-
TUR1.407,-
FLY3.218,-
I ALT5.985,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.719,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.360,- pr. person..

TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og seværdigheder i og omkring New York. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3.stjernede Hotel Executive Suites. Hotellet byder på pæne værelser og gode transportforbindelser til det centrale New York.

SE MERE HER
Fra KøbenhavnFra_BillundFra_Aalborg

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige billetter fra København, Billund og Aalborg til New York:

 

FRA København: 22. – 26. sep 22
FRA aalborg: 22. – 26. sep 22

 

FRA billund: 22. – 26. sep 22

Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Rejs aldrig til USA uden en rejseforsikring!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2022 Rejs365