fbpx

Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Vilnius for kun 1.574,-


4 dage i Vilnius for kun 1.574,- per person inkl. direkte fly og flot 5-stjernet hotel med morgenmad, spa, pool, central beliggenhed og smukke værelser, der er individuelt udsmykket med vægmalerier og originale lofter fra det 16. århundrede.

Vilnius er en af Europas bedst bevarede hovedstæder. Byens gamle centrum er en perlerække af smukke bygninger, og det kan varmt anbefales at slentre en tur i de smalle stræder. Vilnius byder også på gode shoppingmuligheder og mange spændende kulturelle oplevelser.

SE fly og det flotte hotel HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig!

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 22. – 25.  okt 2022 (3 NÆTTER)
HOTEL1.452,-
FLY122,-
I ALT1.574,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.904,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.452,- per person.

 


Hotel

Narutis Hotel der ligger på hovedgaden i Vilnius’ gamle bydel, har 2 restauranter samt et spaområde med indendørs pool. Der er gratis internetadgang og gratis parkering.

Hvert af hotellets værelser har aircondition og er individuelt udsmykket med unikke kalkmalerier, vægmalerier og originale lofter fra det 16. århundrede. De har alle udsigt over den gamle bydel. Værelserne har desuden minibar og fladskærms-tv med satellitkanaler samt badeværelse med hårtørrer.

Den elegante Narutis Restaurant serverer litauiske og internationale retter samt et udvalg af udsøgte vine.

Spaområdet på Narutis Hotel omfatter sauna, dampbad og spabad. Hotellet tilbyder desuden massagebehandlinger. Personalet står til rådighed døgnet rundt og hjælper gerne med turistinformation.

Alle de vigtigste seværdigheder i Vilnius, bl.a. Gediminas-tårnet, katedralen og præsidentpaladset, ligger mindre end 500 m fra hotellet.

SE mere HER:

 

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund til Vilnius:

FRA Billund: 22. – 25.  okt 2022


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Vilnius: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Vilnius


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Hotellet tilbyder lufthavnstransport.

Billeje er også et godt bud, da det er meget billigt. Det kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365