Vi finder de bedste rejsetilbud

1 måned i Thailand for kun 6.356,-


1 måned i Hua Hin i Thailand for kun 6.356,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med pool og beliggenhed tæt på stranden!

Kun 3 timers kørsel fra Bangkok ligger Hua Hin, der er den thailandske kongefamilies foretrukne feriemål. Her får du badeferie i luksuriøse omgivelser med thailandsk charme omgivet af smukke paladser og hvide sandstrande.

SE det gode tilbud til Hua Hin HER:
København
Billund
Aalborg
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 28. feb – 28. mar 23
HOTEL2.009,-
FLY4.347,-
I ALT6.356,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.018,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.009,- per person.

 

Billund: 28. feb – 28. mar 23
HOTEL2.009,-
FLY5.944,-
I ALT7.953,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.018,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.009,- per person.

 

Aalborg: 28. feb – 28. mar 23
HOTEL2.009,-
FLY6.741,-
I ALT8.750,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.018,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.009,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Pattawia Resort & Spa der ligger på Nareasuan-stranden i Thailand og byder på udsigt over Siambugten, værelser med balkon, udendørs swimmingpool, spa, fitnesscenter samt gratis WiFi i lobbyen. Samtlige værelser på Pattawia Resort tilbyder panoramaudsigt over havet, gratis WiFi, stilfuldt interiør, lyst sengelinned, mørke træmøbler samt badeværelse med regnbruser og badekar.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige fly fra København, Billund og Aalborg til Bangkok:

 

FRA København: 28. feb – 28. mar 23

 

FRA Billund: 28. feb – 28. mar 23

 

FRA AAlborg: 28. feb – 28. mar 23

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og seværdigheder i og omkring Hua Hin. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente 3 tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Der er 3 muligheder for transport til Hua Hin. Bus, tog eller taxa. En tur i luksusbus tager ca. 3-4 timer og koster ca. 60,- per person. Se mere her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2023 Rejs365